××Ewela××
Fanka BB :)
Kurczę to w takim razie co jest nie tak ..Mi to one na idealne wyglądają
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę to w takim razie co jest nie tak ..Mi to one na idealne wyglądają
Kochana zostaje Ci zbadanie męża niestety.Kurczę to w takim razie co jest nie tak ..
Rozmawiałam z nim o tym o bez problemu się godzi. Tylko jak wykonać takie badanie ? Je wykonuje lekarz ?Kochana zostaje Ci zbadanie męża niestety.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dość często po przytulankach mnie piecze a mężowi wyskakują krostki to może coś tam jest jakaś infekcja może cytologia coś pokaże@××Ewela×× tak jak Aneta radzi pozostaje ci zbadać męża.Ewentualnie może jeszcze jakiś stan zapalny.
Musisz poszukać gdzieś u Ciebie w okolicy robią takie badania. To przeważnie w prywatnych klinikach robią. No przed badaniami minimum 3dnu wstrzemięźliwości(bynajmniej tak jest w niemczech).Rozmawiałam z nim o tym o bez problemu się godzi. Tylko jak wykonać takie badanie ? Je wykonuje lekarz ?
Jeszcze ta cytologia mi zostala niestety.. zobaczę jak będzie z cytologia i jeśli będzie wszystko ok to badamy męża. Dziewczyny trochę mi ułożyło bo naprawdę strasznie się bałam zobaczymy co jeszcze lekarz powie
Termin mam na 1stycznia :-)@Lenka232323 najważniejsze, że wszystko jest w porządku!!! I tak będzie zobaczysz!! To na kiedy masz termin?? Jejku jak ten czas szybki leci, dopiero co pamiętam jak test robiłaś, a teraz już piszesz jak to na usg maleństwo się rusza[emoji1][emoji1][emoji1]
@mfifi04 no tak zapomniałam, że Ty masz ogólnie szybciej owu[emoji6]jak jesteś już 12dpo to możesz chyba już w piątek spróbować. Choć może lepiej dla pewności poczekaj do niedzieli.
Mi w tej straconej ciąży test nie wyszedł w terminie @ dopiero 3dni po.
Tą infekcje musicie porządnie wyleczyć antybiotykiem. Bo całkiem możliwe że tymi maściami tylko Ją zaleczasz. Ona naprawdę może być powodem tego, że nie zachodzisz w ciążę. Czasami taka drobna rzecz szkodzi i to bardzo.Dość często po przytulankach mnie piecze a mężowi wyskakują krostki to może coś tam jest jakaś infekcja może cytologia coś pokaże
Myślisz że cytologia może pokazać że to infekcja ? Powiem o tym lekarzowi jestem ciekawa co powieTą infekcje musicie porządnie wyleczyć antybiotykiem. Bo całkiem możliwe że tymi maściami tylko Ją zaleczasz. Ona naprawdę może być powodem tego, że nie zachodzisz w ciążę. Czasami taka drobna rzecz szkodzi i to bardzo.