reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hejka Dziewczyny[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi liczę bardzo na to, że będzie szczęśliwa[emoji16]ale skoro tak poczułaś to to chyba dobrze wróży[emoji1][emoji1][emoji1]

@Lenka232323 może maleństwo spało akurat[emoji6][emoji6]a Twój puls pewnie był tak wysoki bo się stresowałaś przed wizytą a później ekscytacji, że jest wszystko dobrze[emoji1]także słuchaj się lekarza i nie denerwuj[emoji10][emoji10]

@xxEwelaxx trzymam kciuki za dzisiejsze badania!!!

@zosiak a Ty w chwili obecnej na jakim etapie jesteś?? Już możecie się starać czy jeszcze czekać??

@Ewelyn daj znać czy testowałaś dzisiaj czy jednak czekasz do czwartku[emoji6][emoji6]

@mfifi04 czekasz do niedziele ???

Ja mogłam sobie dzisiaj pospać ale oczywiście od rana a to dzwonek do drzwi a to telefon [emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]

Miłego Dzionka

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzidzia nie spała tak się ruszała
Super widok dał mi leki na ten puls żeby tak nie skakała
Kolajena wizyta za miesiąc mam nadzieję że wszytko bd dobrze :*
Bo powiem wam dziewczynki ze strach jest cały czas

@Lenka232323 najważniejsze, że wszystko jest w porządku!!! I tak będzie zobaczysz!! To na kiedy masz termin?? Jejku jak ten czas szybki leci, dopiero co pamiętam jak test robiłaś, a teraz już piszesz jak to na usg maleństwo się rusza[emoji1][emoji1][emoji1]

@mfifi04 no tak zapomniałam, że Ty masz ogólnie szybciej owu[emoji6]jak jesteś już 12dpo to możesz chyba już w piątek spróbować. Choć może lepiej dla pewności poczekaj do niedzieli.
Mi w tej straconej ciąży test nie wyszedł w terminie @ dopiero 3dni po.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka mega się boję [emoji33]
Mam dziś wizytę poproszę aby sprawdziła co się dzieje na dole.
@aneta ogólnie teraz wcześniej wypadła. Tak zawsze później jest.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka mega się boję [emoji33]
Mam dziś wizytę poproszę aby sprawdziła co się dzieje na dole.
@aneta ogólnie teraz wcześniej wypadła. Tak zawsze później jest.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bój się :) będzie dobrze :) z tego co wiem bez problemu zachodzisz w ciążę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dupeczki moje pracuję jeszcze chociaż nie bardzo mogę bo praca w Lidlu jest strasznie ciezka,wizytę mam w przyszły wtorek :) nie liczę jeszcze na serduszko,ale czy chociażby pecherzyk jest :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry