reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja też się uzależniłam od tego forum od dziewczyn. Aż czasami Mój mąż żebym w końcu odłożyła ten telefon bo pisze i pisze[emoji12][emoji12][emoji12]
Czyli mam rozumieć, że rezygnujesz ze starań??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też się uzależniłam od tego forum od dziewczyn. Aż czasami Mój mąż żebym w końcu odłożyła ten telefon bo pisze i pisze[emoji12][emoji12][emoji12]
Czyli mam rozumieć, że rezygnujesz ze starań??

Anetka licze na spontan [emoji12]tak bym to nazwała [emoji5]mierze temp itd wszystko jest zanotowane ale to pierwszy miesiąc wiec ucze sie tego wszystkiego a tak poza tym to wykres góry i doliny [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś u gin na nfz chciałam skierowanie na badanie genetyczne. A wizyta zupełnie inaczej się potoczyła.
Pani doktor taka młoda bardzo fajna babka. Zbadała mnie. Torbiel czynnościowa 7 cm!! Owulacji nie było w tym miesiącu.
Mam brać dupka przez 10 dni potem przyjdzie @. Bedzie bardziej obfita i może towarzyszyć ból mam się wtedy zgłosić do szpitala. Bo ta torbiel może się skręcić.

Mam powtórzyć tsh prolaktyne ft4 ft3. Za tydzień przyjść pokazać wyniki.
Narazie sobie staranie odpuścić i zrobimy diagnostykę. Zespół antyfosfolipidowy. Później histeroskopia. Powiedziała że mnie poprowadzi tak aby ta ciaze utrzymać. Jeśli zajde w ciaze to zabezpieczy lekami.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 o kuźwa[emoji54][emoji54][emoji54]
Całe szczęście, że poszłaś do niej. To teraz wiadomo dlaczego tak ten jeden jajnik Ciebie bolał. Bidulka[emoji52]
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Z tego co piszesz to natrafiłaś na konkretnego lekarza. Od razu porządnie się za Ciebie zabrała. I to wszystko na NFZ??

@mfifi04 o kuźwa[emoji54][emoji54][emoji54]
Całe szczęście, że poszłaś do niej. To teraz wiadomo dlaczego tak ten jeden jajnik Ciebie bolał. Bidulka[emoji52]
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Z tego co piszesz to natrafiłaś na konkretnego lekarza. Od razu porządnie się za Ciebie zabrała. I to wszystko na NFZ??

Tak nfz. Normalnie się zmartwiłam choć wiem że to nic groźnego. Mam jeszcze brać dupka tylko niewiem kiedy zapomniałam. Wiem tylko że przez 10 dni

Tak nfz. Normalnie się zmartwiłam choć wiem że to nic groźnego. Mam jeszcze brać dupka tylko niewiem kiedy zapomniałam. Wiem tylko że przez 10 dni

Dupka przeważnie każą brać od 16dc do 25dc. Żeby było to po owulacji. Kurde no zawsze coś. Jedyne w tym wszystkim co jest pocieszające to podejście lekarza. Kuźwa człowiek się cieszy, że może się starać. A Tu los kolejną kłodę pod nogi rzuca. Ale jesteś silną kobietą i daj się losowi. Korzystaj z tego, że ta gin jest taka konkretna. Bo naprawdę ciężko jest natrafić na dobrego lekarza w tych czasach. A tym bardziej młoda. To chociaż będzie szła wraz z nauką a nie jak niektórzy lekarza zatrzymują się na jednym etapie i koniec.

Hej no nie wtrzymalam [emoji12]ale mialam czytania zeby za wami nadążyć. ..[emoji6]mówiłam że się wypisuje ale niestety to jest silniejsze ode mnie to forum to jak dobra przyjaciółka [emoji182]
Dziewczyny widze super wiadomosci i bardzo mnie to cieszy [emoji8]
Nadal będę zaglądała i czytała co u was [emoji12]i trzymam kciuki za wasze dwie kreski [emoji110][emoji8]

Tak to forum jest jak narkotyki [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś u gin na nfz chciałam skierowanie na badanie genetyczne. A wizyta zupełnie inaczej się potoczyła.
Pani doktor taka młoda bardzo fajna babka. Zbadała mnie. Torbiel czynnościowa 7 cm!! Owulacji nie było w tym miesiącu.
Mam brać dupka przez 10 dni potem przyjdzie @. Bedzie bardziej obfita i może towarzyszyć ból mam się wtedy zgłosić do szpitala. Bo ta torbiel może się skręcić.

Mam powtórzyć tsh prolaktyne ft4 ft3. Za tydzień przyjść pokazać wyniki.
Narazie sobie staranie odpuścić i zrobimy diagnostykę. Zespół antyfosfolipidowy. Później histeroskopia. Powiedziała że mnie poprowadzi tak aby ta ciaze utrzymać. Jeśli zajde w ciaze to zabezpieczy lekami.

Widać trafiłaś na dobrego gina teraz będzie tylko lepiej [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej no nie wtrzymalam [emoji12]ale mialam czytania zeby za wami nadążyć. ..[emoji6]mówiłam że się wypisuje ale niestety to jest silniejsze ode mnie to forum to jak dobra przyjaciółka [emoji182]
Dziewczyny widze super wiadomosci i bardzo mnie to cieszy [emoji8]
Nadal będę zaglądała i czytała co u was [emoji12]i trzymam kciuki za wasze dwie kreski [emoji110][emoji8]

Od nas ciężko odejść [emoji4] w grupie siła [emoji11] super że wróciłaś [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry