reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zaneta i anetananiak ale jestescie sliczne :):)
Ja od piatku zaczelam staranka w niedziele bolaly jajniki a w pin zakul prawy juz sama nie wiem kiedy ta owulacja byla 25 ma byc @ licze ze nie przyjdzie :) wlasnie zakupilam testy na allegro plytkowe po 1.50 szt
Trzymam kciukasy za testujace i zafasolkowane :):)
Nio to trzymam kciuki i za Ciebie Kochana!!! Ja z @alunia87 będziemy testować 21. O ile wytrzymamy [emoji12][emoji12][emoji12]Może owulka Ci się przesunęła. U Mnie np. Jest tak, że kilka dni pobolewa brzuch i jak poczuje konkretne kłucie to już wiem, że to owulka[emoji6][emoji6][emoji6]wiesz czasami pęcherzyk nie chce pęknąć i próbuje na drugi dzień znowu

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@xxEwelaxx tak na pewno wykaże. I powiedz, że to się tyczy też męża. Musi wam dać ten antybiotyk.

@Lenka232323 piękna data!!! Ja jestem z 30grudnia [emoji12][emoji12][emoji12] to może maleństwo zrobi cioci niespodziankę na urodziny [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja dosłownie rzucam jakaś klątwę żeby @ się u nas nie pojawiła [emoji12][emoji12][emoji12]

Dobrze by było od razu bym po coś na podtrzymanie poszła [emoji4][emoji4]. Owulka na pewno było,bo nie nie było żadnych plamien tak jak ostatnio przed owulacja.Tylko czy coś się tam wykluje [emoji23][emoji23].Czekamy nie nastawiam się [emoji4].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 muszą nam się pokazać 2 kreseczki, nie ma innej opcji!!!! Wykluje wykluje zobaczysz [emoji6][emoji6][emoji6]Ja jestem nastawiona pozytywnie bo wiem, że jak będę na nie to na 100% @ się pojawi. Poprzednim razem tak było i teraz też tak musi być[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Hej no nie wtrzymalam [emoji12]ale mialam czytania zeby za wami nadążyć. ..[emoji6]mówiłam że się wypisuje ale niestety to jest silniejsze ode mnie to forum to jak dobra przyjaciółka [emoji182]
Dziewczyny widze super wiadomosci i bardzo mnie to cieszy [emoji8]
Nadal będę zaglądała i czytała co u was [emoji12]i trzymam kciuki za wasze dwie kreski [emoji110][emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej no nie wtrzymalam [emoji12]ale mialam czytania zeby za wami nadążyć. ..[emoji6]mówiłam że się wypisuje ale niestety to jest silniejsze ode mnie to forum to jak dobra przyjaciółka [emoji182]
Dziewczyny widze super wiadomosci i bardzo mnie to cieszy [emoji8]
Nadal będę zaglądała i czytała co u was [emoji12]i trzymam kciuki za wasze dwie kreski [emoji110][emoji8]

Aj jak się Cieszę, że do nas zawitałaś!!! Już nas nigdy więcej nie zostawiaj!!! Mam nadzieję, że złe dni minęły. A jak nie to My pomożemy żeby przeszły!!! Kochana jak chcesz to sobie znikaj co jakiś czas jeżeli będziesz czuła taką potrzebę. Ale nigdy nie zostawiaj nas na stałe!!![emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]

reklama
Aj jak się Cieszę, że do nas zawitałaś!!! Już nas nigdy więcej nie zostawiaj!!! Mam nadzieję, że złe dni minęły. A jak nie to My pomożemy żeby przeszły!!! Kochana jak chcesz to sobie znikaj co jakiś czas jeżeli będziesz czuła taką potrzebę. Ale nigdy nie zostawiaj nas na stałe!!![emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]

Musiałam trochę ochłonąć. Były złe dni i to naprawdę bardzo złe [emoji25]zresztą same wiecie jakie to trudne ... Ale będę z wami i będę wam kibicować i trzymać kciuki[emoji182][emoji110]mam wrazenie ze uzaleznilam się od was [emoji12][emoji12]

Do góry