reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Zaneta i anetananiak ale jestescie sliczne :):)
Ja od piatku zaczelam staranka w niedziele bolaly jajniki a w pin zakul prawy juz sama nie wiem kiedy ta owulacja byla 25 ma byc @ licze ze nie przyjdzie :) wlasnie zakupilam testy na allegro plytkowe po 1.50 szt
Trzymam kciukasy za testujace i zafasolkowane :):)
Nio to trzymam kciuki i za Ciebie Kochana!!! Ja z @alunia87 będziemy testować 21. O ile wytrzymamy [emoji12][emoji12][emoji12]Może owulka Ci się przesunęła. U Mnie np. Jest tak, że kilka dni pobolewa brzuch i jak poczuje konkretne kłucie to już wiem, że to owulka[emoji6][emoji6][emoji6]wiesz czasami pęcherzyk nie chce pęknąć i próbuje na drugi dzień znowu

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@xxEwelaxx tak na pewno wykaże. I powiedz, że to się tyczy też męża. Musi wam dać ten antybiotyk.

@Lenka232323 piękna data!!! Ja jestem z 30grudnia [emoji12][emoji12][emoji12] to może maleństwo zrobi cioci niespodziankę na urodziny [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja dosłownie rzucam jakaś klątwę żeby @ się u nas nie pojawiła [emoji12][emoji12][emoji12]

Dobrze by było od razu bym po coś na podtrzymanie poszła [emoji4][emoji4]. Owulka na pewno było,bo nie nie było żadnych plamien tak jak ostatnio przed owulacja.Tylko czy coś się tam wykluje [emoji23][emoji23].Czekamy nie nastawiam się [emoji4].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 muszą nam się pokazać 2 kreseczki, nie ma innej opcji!!!! Wykluje wykluje zobaczysz [emoji6][emoji6][emoji6]Ja jestem nastawiona pozytywnie bo wiem, że jak będę na nie to na 100% @ się pojawi. Poprzednim razem tak było i teraz też tak musi być[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Hej no nie wtrzymalam [emoji12]ale mialam czytania zeby za wami nadążyć. ..[emoji6]mówiłam że się wypisuje ale niestety to jest silniejsze ode mnie to forum to jak dobra przyjaciółka [emoji182]
Dziewczyny widze super wiadomosci i bardzo mnie to cieszy [emoji8]
Nadal będę zaglądała i czytała co u was [emoji12]i trzymam kciuki za wasze dwie kreski [emoji110][emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej no nie wtrzymalam [emoji12]ale mialam czytania zeby za wami nadążyć. ..[emoji6]mówiłam że się wypisuje ale niestety to jest silniejsze ode mnie to forum to jak dobra przyjaciółka [emoji182]
Dziewczyny widze super wiadomosci i bardzo mnie to cieszy [emoji8]
Nadal będę zaglądała i czytała co u was [emoji12]i trzymam kciuki za wasze dwie kreski [emoji110][emoji8]

Aj jak się Cieszę, że do nas zawitałaś!!! Już nas nigdy więcej nie zostawiaj!!! Mam nadzieję, że złe dni minęły. A jak nie to My pomożemy żeby przeszły!!! Kochana jak chcesz to sobie znikaj co jakiś czas jeżeli będziesz czuła taką potrzebę. Ale nigdy nie zostawiaj nas na stałe!!![emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]

reklama
Aj jak się Cieszę, że do nas zawitałaś!!! Już nas nigdy więcej nie zostawiaj!!! Mam nadzieję, że złe dni minęły. A jak nie to My pomożemy żeby przeszły!!! Kochana jak chcesz to sobie znikaj co jakiś czas jeżeli będziesz czuła taką potrzebę. Ale nigdy nie zostawiaj nas na stałe!!![emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]

Musiałam trochę ochłonąć. Były złe dni i to naprawdę bardzo złe [emoji25]zresztą same wiecie jakie to trudne ... Ale będę z wami i będę wam kibicować i trzymać kciuki[emoji182][emoji110]mam wrazenie ze uzaleznilam się od was [emoji12][emoji12]

Do góry