reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Witaj. Przykro mi... Daj sobie czas na żałobę. 16 tydzień to już wysoka ciąża. Lekarz nic wcześniej nie zauważył?? Leczysz się na coś?? Będziesz miała potrzebę to pisz tutaj. My wszystkie dobrze rozumiemy co czujesz :)[/QUOTE
Dziekuje kochana :) nie lecze sie na nic w ciazy mialam czeste plamienia zwkaszcza po nawet najmniejszym wysilku i mowila ze to krwiaczki bylam na luteinie 2 na noc z kolejnym plamieniem pojechalam o 22 na ip serduszko juz nie bilo:(

Ostatnia edycja:
Nusia bardzo mi przykro:(Badz silna!Jeszcze bedziesz tulic kiedys bobaska swojego:**
A powiedz choc niezrecznie mi pytac.. cos sie dzialo od poczatku ciazy nie tak?jakies plamienia?leki bralas?

Mnie przeraza wlasnie to ze serduszko moze stanąc..najpierw sie czeka czy bedzie zarodek..pozniej sie cieszy z serduszka..tyle tyg i moze sie wszystko wydarzyc:(Ja nie umiem sie dokonca cieszyc obecna ciaza.W 1 robilam zdjecia..wszystko bylo takie wspaniale a teraz tak dziwnie jakos:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana plamilam odrobine co pare dni mialam krwiaczka wchlonal sie bylam na luteinie moja gin mowi ze podejrzewa niedotlenienie plodu i malutka sie udusila :(:( spr krzepliwisc po zabiegu ponad norme wuec mgl byc skrzep w pepowinie ehh teraz da profilaktycznie clexane w brzuch od testu pozytywn.na rozrzedzenie krwi i lepsze dotlenienie plodu i luteine moze sie uda :)

Jejku dziewczyny jak was czytam to jestem pod wielkim wrażeniem, że Wy po takich przeżyciach jesteście jeszcze w stanie walczyć dalej. Naprawdę podziwiam was. Tylko brać z was przykład i wierzyć, że jeszcze szczęście zawita i do Nas WSZYSTKICH [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku dziewczyny jak was czytam to jestem pod wielkim wrażeniem, że Wy po takich przeżyciach jesteście jeszcze w stanie walczyć dalej. Naprawdę podziwiam was. Tylko brać z was przykład i wierzyć, że jeszcze szczęście zawita i do Nas WSZYSTKICH [emoji8][emoji8][emoji8]

Ty też masz ta siłę :) widzisz w domu mam zdrowego 7mio letniego syna i staramy się o rodzeństwo dla niego...dwie straty były bez echa zarodka,a ostatnio w 10 tc serduszko przestało bić ... Zrobiliśmy badania DNA płodu wraz z określeniem płci,okazało się że Jaś był zdrowy...teraz czekam na wyniki badań mutacji MTHRF oraz w kierunku zespołu antyfosfolipidowego...mimo to staram się cały czas :) już suplementuje się od dwóch miesięcy więc liczę,że kiedyś zaskoczy :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ty też masz ta siłę :) widzisz w domu mam zdrowego 7mio letniego syna i staramy się o rodzeństwo dla niego...dwie straty były bez echa zarodka,a ostatnio w 10 tc serduszko przestało bić ... Zrobiliśmy badania DNA płodu wraz z określeniem płci,okazało się że Jaś był zdrowy...teraz czekam na wyniki badań mutacji MTHRF oraz w kierunku zespołu antyfosfolipidowego...mimo to staram się cały czas :) już suplementuje się od dwóch miesięcy więc liczę,że kiedyś zaskoczy :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Życzę Tobie tego z całego serca, że w końcu zakończy się wszystko szczęśliwie. Mi po 8latach udało się zajść w ciążę, ale niestety długo to nie trwało. U nas niestety jest problem z męża nasieniem wyniki nie są dobre. Za mała ilość za mało ruchliwe i nieodpowiedni kształt. Także teraz czekają nas 3 podejścia stymulowane (to też było stymulowane) i jak nie zaskocze to imseminacja.

reklama
Dorciamamaolka napewno sie uda!! Ja mam dwoje dzieci anetamaniak mysle ze zajdzuesz szybciej niz podejrzrwasz bo hormony nam teraz sprzyjaja :):) do konca lata bedziemy brzuchatki z bezproblemowa ciaza :] ja zaczynam staranka czerwiec lub lipiec zalezy co lekarz powie:)

Do góry