PróbujKurczę nie chce mi się wstawić zdjęcie, próbuje dalej
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PróbujKurczę nie chce mi się wstawić zdjęcie, próbuje dalej
Kurde szkoda. Może zmniejsz zdjęcieNie moge wyskakuje mi napis ze za mało pamięci, usunelam już połowę zdjęć i nadal za mało Ni e wiem o co chodzi
Zastrzyki mam bo już raz poronilam
Dlatego ja siedze na l4 bo wiem ze psychicznie by mnie wykonczyliJa już wróciłam ale psychicznie chcą mnie wykończyć :/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc kochane jestem na watku ciaza po poronieniach stracilam malenstwo koncem 16 tyg serduszko soe zatrzymalo podczytuje was od paru dni gratuluje ciaz i 3mm kciuki za staraczki ja milalam zabieg 7 marca od lipca moze jak gin sie zgodzi czerwca staranka co do zastrzykow moja gin zapowiedziala mi od pozytyw. Testu clexane 0.4 na nfz i luteine nie badalam mutacji na nfz nie ma szans a sa drogie tylko ddimery byly tydzien po zabiegu 750 norma fo 500 w ciazy moga byc do 1000 jest to krzepliwosc krwi clexane powoduje lepsze dotlenienie plodu i zapobiega skrzepom krwiaczkom tak ze ja sprobuje wy tez zapytajcie o te zastrzyki w nast ciazy moze akurat nam sie udaDostałam.Fraxiparine0,3
Mówił że będę brać aż do 12tygodnia ciąży
Żeby się znów skrzep nie zrobił tak mówił
Witaj. Przykro mi... Daj sobie czas na żałobę. 16 tydzień to już wysoka ciąża. Lekarz nic wcześniej nie zauważył?? Leczysz się na coś?? Będziesz miała potrzebę to pisz tutaj. My wszystkie dobrze rozumiemy co czujeszCzesc kochane jestem na watku ciaza po poronieniach stracilam malenstwo koncem 16 tyg serduszko soe zatrzymalo podczytuje was od paru dni gratuluje ciaz i 3mm kciuki za staraczki ja milalam zabieg 7 marca od lipca moze jak gin sie zgodzi czerwca staranka co do zastrzykow moja gin zapowiedziala mi od pozytyw. Testu clexane 0.4 na nfz i luteine nie badalam mutacji na nfz nie ma szans a sa drogie tylko ddimery byly tydzien po zabiegu 750 norma fo 500 w ciazy moga byc do 1000 jest to krzepliwosc krwi clexane powoduje lepsze dotlenienie plodu i zapobiega skrzepom krwiaczkom tak ze ja sprobuje wy tez zapytajcie o te zastrzyki w nast ciazy moze akurat nam sie uda