reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej dziewczyny robiłam wczoraj po południu test ten z rossmana czy one sa dobre ? A dzisiaj z rana chcialam zrobic dla potwierdzenia ale wpadl mi do toalety :( czy wy tez widzicie ten cien na zdjeciu ?
1493189803-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny robiłam wczoraj po południu test ten z rossmana czy one sa dobre ? A dzisiaj z rana chcialam zrobic dla potwierdzenia ale wpadl mi do toalety :( czy wy tez widzicie ten cien na zdjeciu ?
1493189803-aaaaaa.jpeg

Tak jak przybliżyłam to cień widać. Może Ci się owulacja przesunęła?? Powtórz jeszcze raz tak za dwa albo trzy dni. O jakiej czułości jest test??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak przybliżyłam to cień widać. Może Ci się owulacja przesunęła?? Powtórz jeszcze raz tak za dwa albo trzy dni. O jakiej czułości jest test??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem o jakiej czułości one sa ale jak @ nie przyjdzie do piatku to powtórzę. [emoji6]

reklama
@InezkaK właśnie doczytałam [emoji4] tak u ciebie widzę cień [emoji5].Jutro powtórz test i mam nadzieję ,że będą grube kruchy [emoji110].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Licze po cichu ze @ juz nie przyjdzie a test powtórze w piątek [emoji6][emoji110]trzymam kciuki zeby do ciebie tez nie przyszla [emoji4]nie sprawdzam nigdy kiedy mam owulacje wiem ze późno bo każda moja ciąża byla cofana z terminem o 2 tygodnie tak mi lekarz tłumaczył i pozytywne testy wychodzily mi dopiero ok 4 dni po planowej @ [emoji6]

Do góry