Alunia robilas test czy przyszla @?@Nusia123 przykro mi z powodu twoje straty [emoji22].Mam nadzieję ,że u nas znajdziesz odrobinę pocieszenia.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alunia robilas test czy przyszla @?@Nusia123 przykro mi z powodu twoje straty [emoji22].Mam nadzieję ,że u nas znajdziesz odrobinę pocieszenia.
Tak jak przybliżyłam to cień widać. Może Ci się owulacja przesunęła?? Powtórz jeszcze raz tak za dwa albo trzy dni. O jakiej czułości jest test??Hej dziewczyny robiłam wczoraj po południu test ten z rossmana czy one sa dobre ? A dzisiaj z rana chcialam zrobic dla potwierdzenia ale wpadl mi do toalety czy wy tez widzicie ten cien na zdjeciu ?
Nie wiem o jakiej czułości one sa ale jak @ nie przyjdzie do piatku to powtórzę. [emoji6]Tak jak przybliżyłam to cień widać. Może Ci się owulacja przesunęła?? Powtórz jeszcze raz tak za dwa albo trzy dni. O jakiej czułości jest test??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie tak zrób. Ale po cichu liczę na to, że nie przyjdzie do Ciebie ta @ przez najbliższe 9 miesięcy [emoji8][emoji8][emoji8]Nie wiem o jakiej czułości one sa ale jak @ nie przyjdzie do piatku to powtórzę. [emoji6]
One są 10 czułości więc po cichu gratuluję ale się nam pięknie kreseczki sypią na styczeńNie wiem o jakiej czułości one sa ale jak @ nie przyjdzie do piatku to powtórzę. [emoji6]
Wczoraj robiłam w 28 dc ,ale negatywny[emoji34].Teraz czekam na @ powinna dziś przyjść ,albo jutro najpóźniej.
Licze po cichu ze @ juz nie przyjdzie a test powtórze w piątek [emoji6][emoji110]trzymam kciuki zeby do ciebie tez nie przyszla [emoji4]nie sprawdzam nigdy kiedy mam owulacje wiem ze późno bo każda moja ciąża byla cofana z terminem o 2 tygodnie tak mi lekarz tłumaczył i pozytywne testy wychodzily mi dopiero ok 4 dni po planowej @ [emoji6]@InezkaK właśnie doczytałam [emoji4] tak u ciebie widzę cień [emoji5].Jutro powtórz test i mam nadzieję ,że będą grube kruchy [emoji110].