reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No właśnie dziewczyny jak tam testowanie?? @InezkaK i @alunia87

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Test negatywny dziś 29 dc więc już nadzieji brak.Czekam na @ ostatnio były cykle 28 dniowe ten może być dłuższy. Wczoraj miałam mega doła weszłam na fb , a tam jak na złość kilka osób postanowiło się podzielić swoją ciążą [emoji22]. A tu zaraz 17 cykl i jak nie bylo dziecka tak nie ma [emoji22].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Test negatywny dziś 29 dc więc już nadzieji brak.Czekam na @ ostatnio były cykle 28 dniowe ten może być dłuższy. Wczoraj miałam mega doła weszłam na fb , a tam jak na złość kilka osób postanowiło się podzielić swoją ciążą [emoji22]. A tu zaraz 17 cykl i jak nie bylo dziecka tak nie ma [emoji22].

Kochana uwierz w to, że się uda. Uwierz w to, że szczęście do Ciebie zawita. Wiara naprawdę czyni cuda. A nim się obrócisz będziesz tulić Swoje tak bardzo upragnione maleństwo[emoji8][emoji8][emoji8]Mnie też dobijają te wpisy na fb, po poronieniu przestałam tam zaglądać. Bo bym tylko siedziała i płakała. Ale cały czas wierzę, że przyjdzie i Mój czas na to. Chodź niejednokrotnie mam chwilę zwątpienia. Głowa do góry a i My będziemy tak szczęśliwe jak reszta [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny robiłam wczoraj po południu test ten z rossmana czy one sa dobre ? A dzisiaj z rana chcialam zrobic dla potwierdzenia ale wpadl mi do toalety :( czy wy tez widzicie ten cien na zdjeciu ?
1493189803-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez cos tam widze[emoji5] wiec tak jak mowia dziewczyny powtorz test albo zrob bete. Wtedy bedziesz miala pewnosc[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

Alunia o ta ciążę którą poronilam staralismy sie 3.5 roku zrobilismy badania itd nie chodzilam nigdy na monitoring nie mierzylam temperatury ani nie stosowalam testów owulacyjnych poprostu nie było jakiegoś parcia ze musi być ale oczywiscie przyszedl taki moment ze odpuscilismy bo przez cały ten czas się ograniczałam tego nie tamtego nie ....bo moze bede w ciąży poszlam do gin po tabletki anty i czekalam na @ a ze akurat wyjechalismy na narty to troszke zapomnialam ze @ miala przyjsc objawów zadnych nie było troszke tylko sutki byly wrazliwe no i cztery dni po terminie @ zrobilam test i dwie przepiekne kreseczki ale no coz tylko 10 tygodni [emoji26]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Inezka jest cien:) zrob betke:)

ale wysyp kreseczek w tym miesiacu:)

Dajcie nam troche fluidkow:)

U mnie hsg pod koniec maja, lapasoskopia w czerwcu. O fluidki fluidki proszo bardzo zeby mnie meczyc zabiegami nie musieli :):):):)

reklama
Do góry