reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Czesc kochane jestem na watku ciaza po poronieniach stracilam malenstwo koncem 16 tyg serduszko soe zatrzymalo:( podczytuje was od paru dni gratuluje ciaz i 3mm kciuki za staraczki ja milalam zabieg 7 marca od lipca moze jak gin sie zgodzi czerwca staranka co do zastrzykow moja gin zapowiedziala mi od pozytyw. Testu clexane 0.4 na nfz i luteine nie badalam mutacji na nfz nie ma szans a sa drogie tylko ddimery byly tydzien po zabiegu 750 norma fo 500 w ciazy moga byc do 1000 jest to krzepliwosc krwi clexane powoduje lepsze dotlenienie plodu i zapobiega skrzepom krwiaczkom tak ze ja sprobuje wy tez zapytajcie o te zastrzyki w nast ciazy :) moze akurat nam sie uda :):)
Bardzo przykro [emoji26]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Nusia U nas na forum na pewno znajdziesz wsparcie, pomoc różne porady warto tu byc☺☺ ja nie żałuję dziewczyny BardO mi pomagają
Bardzo mi przykro ze i cb spotkała tą tragedią, trzymam kciuki za cb☺

Nusia bardzo mi przykro:(Badz silna!Jeszcze bedziesz tulic kiedys bobaska swojego:**
A powiedz choc niezrecznie mi pytac.. cos sie dzialo od poczatku ciazy nie tak?jakies plamienia?leki bralas?

Mnie przeraza wlasnie to ze serduszko moze stanąc..najpierw sie czeka czy bedzie zarodek..pozniej sie cieszy z serduszka..tyle tyg i moze sie wszystko wydarzyc:(Ja nie umiem sie dokonca cieszyc obecna ciaza.W 1 robilam zdjecia..wszystko bylo takie wspaniale a teraz tak dziwnie jakos:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nusia bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.. wiem jak może być Ci ciężko, dobrze że jesteś z nami dziewczyny naprawdę dają dużo wsparcia. Jeszcze będziesz miała swoje upragnione dziecko. Trzymaj się

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nusia bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.. wiem jak może być Ci ciężko, dobrze że jesteś z nami dziewczyny naprawdę dają dużo wsparcia. Jeszcze będziesz miała swoje upragnione dziecko. Trzymaj się

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też jest bardzo przykro kochana trzymaj się jakoś :-*
Przesyłam buziaki :*

reklama
Do góry