reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

ja czekam na testowanie :) bo betke sobie chyba daruje tym razem.
cykl byl stymulowany, wiec moze w koncu los sie do mnie usmiechnie.
po 2 cyklu sie nie udalo, wiec obaliłam mit zwiekszonej plodnosci po poronieniu,
jak widac w moim przypadku sie nie sprawdzilo.

czekasz 3 cykle ? to wbrew pozorom nie tak długo ;) zleci jak z bicza :)
chociaz w sumie 3mam kciuki na zielone juz 20.03 :)
Kiedy testujesz? Lekarz na nfz powiedział że poczekać 3 cykle. Zapisana jestem prywatnie i zobaczymy co powie. Pewnie zleci szybko.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kiedy testujesz? Lekarz na nfz powiedział że poczekać 3 cykle. Zapisana jestem prywatnie i zobaczymy co powie. Pewnie zleci szybko.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@ wypada mi 18, ale zatestuje za tydzień kolo 14-15:)

a co do lekarzy - co jeden to inna opinia. tak naprawde bedzie widac na wizycie czy juz jestes gotowa, czy jeszcze nie :)

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny [emoji178] właśnie odebrałam tez betę z wczoraj 19880,7 wygląda super [emoji2] jutro pewnie zrobię jeszcze raz żeby sprawdzić czy dobrze rośnie [emoji38]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Kochana cieszę się że z dzidzia wszystko dobrze :) kolejny raz życzę nudnej ciąży i się nie przemeczaj :) odpoczywaj duzo i nie sprzątaj heh [emoji14] wynik bety bardzo ładny [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję że pytasz... Piotruś jest mega rozrabiaką, non stop musi być w ruchu, nie usiedzi minuty w spokoju. Nigdy nie sądziłam, że dzieci w tym wieku już tak wszystko rozumieją. Masakra jak dla mnie[emoji3]. Uwielbia bić sobie brawo bo jak ja o coś go poproszę i on to zrobi to zawsze w nagrodę dostaje buziaka i biję mu brawo. Więc teraz już jak coś zrobi to od razu sobie brawo bije. Jest łobuzem ale jest taki kochany przez wszystkich że szok. W poniedziałek bylam z nim u dermatologa to nie byłoby osoby, która by do niego nie podeszła i nie powiedziała jaki jest fajny chłopczyk. No i ten uśmiech powala... nawet jeśli coś nabroi i spojrzy na Ciebie tak milosiernie, uśmiechnie się że nawet nie masz sumienia mu pogrozić. Staram się mu dużo tłumaczyć, że coś zrobił źle itd no i faktycznie pamięta bo więcej tego nie robi. Zdarza mu się, ale sporadycznie. Mo i chcę już uczyc go robić siusiu na nocnik. Zobaczymy jak to pojdzie[emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda, niby takie maluchy a rozumieją bardzo dużo :) my też się śmiejemy, że nie da się złościć na Małą bo jak tylko się uśmiechnie tym rozbrajającym uśmieszkiem to od razu człowiek też się uśmiecha :)
Powodzenia z odpieluchowaniem :) u nas na razie idzie kiepsko.. ;) jak znajdziesz złoty sposób na to to daj znać :)

Mfifi to szybciutko ta @ się pojawiła. Ciesz się, że cykl się mocno nie pokręcił :) a co do zielonego światła to prawda co tu dziewczyny piszą-najpierw mówią o 3 cyklach przerwy ale jeśli wszystko dobrze się goi to często wcześniej lekarz pozwala na staranka :) nam też wstępnie mówili o 3 cyklach, a zielone światło dostaliśmy po 2.

Ja dziś też po wizycie, na szczęście wszystko jest w porządku :) Maluszek rośnie prawidłowo, ma już prawie 10 cm. Masakra jak ten czas leci! Teraz wyczekuje na ruchy ;) w poprzedniej ciąży poczułam w 18 tc, a ponoć z każdą ciążą jest coraz wcześniej więc teraz liczę na to, że już niebawem coś poczuję :)

U mnie też już 3 cykl leci jak dobrze pójdzie to za niecałe 3 tygodnie będę myślała o testowaniu , tym razem testy owulacyjne używam, zobaczymy ☺
Któraś z was używała może testów owulacyjnych? Przynoszą szczęście? :wściekła/y::yes:

U mnie też już 3 cykl leci jak dobrze pójdzie to za niecałe 3 tygodnie będę myślała o testowaniu , tym razem testy owulacyjne używam, zobaczymy ☺
Któraś z was używała może testów owulacyjnych? Przynoszą szczęście? :wściekła/y::yes:
mi 1 cykl z testami owu nie poszedl najlepiej, wiec chyba nie ma reguły ;) ale warto je roobić tak w razie "W" ;)

U mnie też już 3 cykl leci jak dobrze pójdzie to za niecałe 3 tygodnie będę myślała o testowaniu , tym razem testy owulacyjne używam, zobaczymy [emoji5]
Kochana mój pierwszy cykl z testami zakończył się szczęśliwie [emoji38] wiec Tobie też tego życzę i trzymam kciuki [emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Ja mam jeszcze tydzień i jeden dzień do @ czasami jajnik pokuje, ale staram się nie wsłuchiwać w swoje ciało. Nadzieje już dawno przepadła to mój 7 miesiąc starań, z czasem człowiek chyba traci nadzieje. Bardzo bym chciała żeby Wkoncu się udało, dość często dopada mnie zły humor ale chyba trzeba żyć dalej. Postanowiłam nie testować aż się spóźni @ dziewczyny 3mam za Was kciuki [emoji110][emoji110] [emoji8][emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marta jakie wspaniale wiadomości w dzień kobiet hehe wynik bety masz rewelacyjny [emoji173] a serduszko kiedy będzie slychac?? Gratuluję ci szczęścia, dbaj o siebie teraz bo masz w sobie największy skarb jaki może posiadać kobieta[emoji173] takie malutkie cudeńko
Dziękuję Kochana będę dbać o siebie i maluszka najlepiej jak umiem[emoji5] teraz musi być dobrze nie biorę innej opcji pod uwagę , wierzę w to [emoji4][emoji11][emoji178]
Jadę dzisjaj na kontrolna betę [emoji5] Trzymaj kciuki [emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Do góry