reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Popieram.. wiem że to smutne myśleć o tym, ale jednak warto z powiadomieniem rodziny chociaż chwile zaczekać, jeśli się jest po stracie...

My jednak tu kciuki trzymamy, więc będzie dobrze :)

Ja właśnie uświadomiłam sobie, że gdyby się udało w tym cyklu to prawdopodobny poród byłby w rocznicę straty mojej kropeczki. Jejku marzę o tym by się udało.
Trzymam bardzo mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
mififi to dobrze ze sie pojawila, organizm daje rade. i mysl o tym ze juz niedlugo mozesz rozpoczac starania. wiem ze ciezko tu szukac pozytywów, ale nie ma wyjscia...
Wiem o tym czekałam na nią. Byłam pewna ze się spóźni. A ty na jakim etapie jesteś? Już niedługo zacząć starania? Muszę poczekać jeszcze 2 cykle. Wizytę u gin mam 20.03 może będzie zielone światło;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Marta jakie wspaniale wiadomości w dzień kobiet hehe wynik bety masz rewelacyjny ❤ a serduszko kiedy będzie slychac?? Gratuluję ci szczęścia, dbaj o siebie teraz bo masz w sobie największy skarb jaki może posiadać kobieta❤ takie malutkie cudeńko

Mfifi a mialas zabieg?
Mi @ przyszla w sumie tylko z 4 dniowym spoznieniem.. wlasnie jestem w trakcie starań po 1 okresie po stracie.Ja poroniłam samoistnie

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem o tym czekałam na nią. Byłam pewna ze się spóźni. A ty na jakim etapie jesteś? Już niedługo zacząć starania? Muszę poczekać jeszcze 2 cykle. Wizytę u gin mam 20.03 może będzie zielone światło;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

ja czekam na testowanie :) bo betke sobie chyba daruje tym razem.
cykl byl stymulowany, wiec moze w koncu los sie do mnie usmiechnie.
po 2 cyklu sie nie udalo, wiec obaliłam mit zwiekszonej plodnosci po poronieniu,
jak widac w moim przypadku sie nie sprawdzilo.

czekasz 3 cykle ? to wbrew pozorom nie tak długo ;) zleci jak z bicza :)
chociaz w sumie 3mam kciuki na zielone juz 20.03 :)

ja czekam na testowanie :) bo betke sobie chyba daruje tym razem.
cykl byl stymulowany, wiec moze w koncu los sie do mnie usmiechnie.
po 2 cyklu sie nie udalo, wiec obaliłam mit zwiekszonej plodnosci po poronieniu,
jak widac w moim przypadku sie nie sprawdzilo.

czekasz 3 cykle ? to wbrew pozorom nie tak długo ;) zleci jak z bicza :)
chociaz w sumie 3mam kciuki na zielone juz 20.03 :)
U nas też zaskoczyło dopiero w 3 cyklu po zabiegu więc to chyba faktycznie mit z tą płodnością po poronieniu [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Do góry