reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Popieram.. wiem że to smutne myśleć o tym, ale jednak warto z powiadomieniem rodziny chociaż chwile zaczekać, jeśli się jest po stracie...

My jednak tu kciuki trzymamy, więc będzie dobrze :)

Ja właśnie uświadomiłam sobie, że gdyby się udało w tym cyklu to prawdopodobny poród byłby w rocznicę straty mojej kropeczki. Jejku marzę o tym by się udało.
Trzymam bardzo mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
mififi to dobrze ze sie pojawila, organizm daje rade. i mysl o tym ze juz niedlugo mozesz rozpoczac starania. wiem ze ciezko tu szukac pozytywów, ale nie ma wyjscia...
Wiem o tym czekałam na nią. Byłam pewna ze się spóźni. A ty na jakim etapie jesteś? Już niedługo zacząć starania? Muszę poczekać jeszcze 2 cykle. Wizytę u gin mam 20.03 może będzie zielone światło;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Marta jakie wspaniale wiadomości w dzień kobiet hehe wynik bety masz rewelacyjny ❤ a serduszko kiedy będzie slychac?? Gratuluję ci szczęścia, dbaj o siebie teraz bo masz w sobie największy skarb jaki może posiadać kobieta❤ takie malutkie cudeńko

Mfifi a mialas zabieg?
Mi @ przyszla w sumie tylko z 4 dniowym spoznieniem.. wlasnie jestem w trakcie starań po 1 okresie po stracie.Ja poroniłam samoistnie

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem o tym czekałam na nią. Byłam pewna ze się spóźni. A ty na jakim etapie jesteś? Już niedługo zacząć starania? Muszę poczekać jeszcze 2 cykle. Wizytę u gin mam 20.03 może będzie zielone światło;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

ja czekam na testowanie :) bo betke sobie chyba daruje tym razem.
cykl byl stymulowany, wiec moze w koncu los sie do mnie usmiechnie.
po 2 cyklu sie nie udalo, wiec obaliłam mit zwiekszonej plodnosci po poronieniu,
jak widac w moim przypadku sie nie sprawdzilo.

czekasz 3 cykle ? to wbrew pozorom nie tak długo ;) zleci jak z bicza :)
chociaz w sumie 3mam kciuki na zielone juz 20.03 :)

ja czekam na testowanie :) bo betke sobie chyba daruje tym razem.
cykl byl stymulowany, wiec moze w koncu los sie do mnie usmiechnie.
po 2 cyklu sie nie udalo, wiec obaliłam mit zwiekszonej plodnosci po poronieniu,
jak widac w moim przypadku sie nie sprawdzilo.

czekasz 3 cykle ? to wbrew pozorom nie tak długo ;) zleci jak z bicza :)
chociaz w sumie 3mam kciuki na zielone juz 20.03 :)
U nas też zaskoczyło dopiero w 3 cyklu po zabiegu więc to chyba faktycznie mit z tą płodnością po poronieniu [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Do góry