reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

ja czekam na testowanie :) bo betke sobie chyba daruje tym razem.
cykl byl stymulowany, wiec moze w koncu los sie do mnie usmiechnie.
po 2 cyklu sie nie udalo, wiec obaliłam mit zwiekszonej plodnosci po poronieniu,
jak widac w moim przypadku sie nie sprawdzilo.

czekasz 3 cykle ? to wbrew pozorom nie tak długo ;) zleci jak z bicza :)
chociaz w sumie 3mam kciuki na zielone juz 20.03 :)
Kiedy testujesz? Lekarz na nfz powiedział że poczekać 3 cykle. Zapisana jestem prywatnie i zobaczymy co powie. Pewnie zleci szybko.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kiedy testujesz? Lekarz na nfz powiedział że poczekać 3 cykle. Zapisana jestem prywatnie i zobaczymy co powie. Pewnie zleci szybko.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@ wypada mi 18, ale zatestuje za tydzień kolo 14-15:)

a co do lekarzy - co jeden to inna opinia. tak naprawde bedzie widac na wizycie czy juz jestes gotowa, czy jeszcze nie :)

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny [emoji178] właśnie odebrałam tez betę z wczoraj 19880,7 wygląda super [emoji2] jutro pewnie zrobię jeszcze raz żeby sprawdzić czy dobrze rośnie [emoji38]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Kochana cieszę się że z dzidzia wszystko dobrze :) kolejny raz życzę nudnej ciąży i się nie przemeczaj :) odpoczywaj duzo i nie sprzątaj heh [emoji14] wynik bety bardzo ładny [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję że pytasz... Piotruś jest mega rozrabiaką, non stop musi być w ruchu, nie usiedzi minuty w spokoju. Nigdy nie sądziłam, że dzieci w tym wieku już tak wszystko rozumieją. Masakra jak dla mnie[emoji3]. Uwielbia bić sobie brawo bo jak ja o coś go poproszę i on to zrobi to zawsze w nagrodę dostaje buziaka i biję mu brawo. Więc teraz już jak coś zrobi to od razu sobie brawo bije. Jest łobuzem ale jest taki kochany przez wszystkich że szok. W poniedziałek bylam z nim u dermatologa to nie byłoby osoby, która by do niego nie podeszła i nie powiedziała jaki jest fajny chłopczyk. No i ten uśmiech powala... nawet jeśli coś nabroi i spojrzy na Ciebie tak milosiernie, uśmiechnie się że nawet nie masz sumienia mu pogrozić. Staram się mu dużo tłumaczyć, że coś zrobił źle itd no i faktycznie pamięta bo więcej tego nie robi. Zdarza mu się, ale sporadycznie. Mo i chcę już uczyc go robić siusiu na nocnik. Zobaczymy jak to pojdzie[emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda, niby takie maluchy a rozumieją bardzo dużo :) my też się śmiejemy, że nie da się złościć na Małą bo jak tylko się uśmiechnie tym rozbrajającym uśmieszkiem to od razu człowiek też się uśmiecha :)
Powodzenia z odpieluchowaniem :) u nas na razie idzie kiepsko.. ;) jak znajdziesz złoty sposób na to to daj znać :)

Mfifi to szybciutko ta @ się pojawiła. Ciesz się, że cykl się mocno nie pokręcił :) a co do zielonego światła to prawda co tu dziewczyny piszą-najpierw mówią o 3 cyklach przerwy ale jeśli wszystko dobrze się goi to często wcześniej lekarz pozwala na staranka :) nam też wstępnie mówili o 3 cyklach, a zielone światło dostaliśmy po 2.

Ja dziś też po wizycie, na szczęście wszystko jest w porządku :) Maluszek rośnie prawidłowo, ma już prawie 10 cm. Masakra jak ten czas leci! Teraz wyczekuje na ruchy ;) w poprzedniej ciąży poczułam w 18 tc, a ponoć z każdą ciążą jest coraz wcześniej więc teraz liczę na to, że już niebawem coś poczuję :)

U mnie też już 3 cykl leci jak dobrze pójdzie to za niecałe 3 tygodnie będę myślała o testowaniu , tym razem testy owulacyjne używam, zobaczymy ☺
Któraś z was używała może testów owulacyjnych? Przynoszą szczęście? :wściekła/y::yes:

U mnie też już 3 cykl leci jak dobrze pójdzie to za niecałe 3 tygodnie będę myślała o testowaniu , tym razem testy owulacyjne używam, zobaczymy ☺
Któraś z was używała może testów owulacyjnych? Przynoszą szczęście? :wściekła/y::yes:
mi 1 cykl z testami owu nie poszedl najlepiej, wiec chyba nie ma reguły ;) ale warto je roobić tak w razie "W" ;)

U mnie też już 3 cykl leci jak dobrze pójdzie to za niecałe 3 tygodnie będę myślała o testowaniu , tym razem testy owulacyjne używam, zobaczymy [emoji5]
Kochana mój pierwszy cykl z testami zakończył się szczęśliwie [emoji38] wiec Tobie też tego życzę i trzymam kciuki [emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Ja mam jeszcze tydzień i jeden dzień do @ czasami jajnik pokuje, ale staram się nie wsłuchiwać w swoje ciało. Nadzieje już dawno przepadła to mój 7 miesiąc starań, z czasem człowiek chyba traci nadzieje. Bardzo bym chciała żeby Wkoncu się udało, dość często dopada mnie zły humor ale chyba trzeba żyć dalej. Postanowiłam nie testować aż się spóźni @ dziewczyny 3mam za Was kciuki [emoji110][emoji110] [emoji8][emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marta jakie wspaniale wiadomości w dzień kobiet hehe wynik bety masz rewelacyjny [emoji173] a serduszko kiedy będzie slychac?? Gratuluję ci szczęścia, dbaj o siebie teraz bo masz w sobie największy skarb jaki może posiadać kobieta[emoji173] takie malutkie cudeńko
Dziękuję Kochana będę dbać o siebie i maluszka najlepiej jak umiem[emoji5] teraz musi być dobrze nie biorę innej opcji pod uwagę , wierzę w to [emoji4][emoji11][emoji178]
Jadę dzisjaj na kontrolna betę [emoji5] Trzymaj kciuki [emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Do góry