reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Marta super uwazaj, dbaj i wypoczywaj :)

Tez uwazam ze lepiej poczekac z dobrymi wiesciami, bo jak by cos, to potem trudniej. Powiedzielismy tylko tym co musza wiedziec bo sa z nami bardziej zwiazani i zaczeli by reszte wypytywac (tesciowa i szwagierka) z naciskalam zeby reszcie nie mowic bo jak by sie nie udalo to bylo by mi trudniej. Zobaczymy ile wytrzymaja :) obie

Mififi dobrze ze @ przyszla, oczysci sie macica jeszcze raz i nie dlugo starania, :)

90 natka super maluch :)juz nie dlugo polowkowe ?

Mi wszyscy z wyjatkiem aktualnego gina mowili min 3 miesiace. Ten zas po1@ 4 razy mi powiedzial ze nie ma na co czekac, zeby probowac ale spontanicznie. Mam nadzieje ze uda mi sie donosic zdrowe dziecko a mialam dopiero w kwietniu probowac 1 raz. Widocznie po 1@ i zabiegu te 3 miesiace da sie skrócić, albo moj lekarz sam nie wierzyl ze sie tak szybko uda

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No niby robię te testy owulacyjne, zobaczymy co z tego będzie, czekam na wsze dwie kreseczki dziewczyny ja pewnie będę ostatnia hehe:tak:

Dziewczyny pomóżcie mi z interpretacja bety we wtorek 19880 a z dzisjaj 29517 nie za mało przyrosla?

xnw4s65gte9hv7ri.png

Dobrze przyrasta. Pamiętaj, że przy tak dużej becie przyrost będzie teraz coraz mniejszy

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taką nadzieję [emoji5] bo juz mi się słabo zrobiło [emoji54] chociaż lekarz mówił mi ze na tym etapie ciazy nie musi beta się podwajac najważniejsze żeby rosła [emoji5]
Dziękuję Kochana za pocieszenie [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

To prawda, niby takie maluchy a rozumieją bardzo dużo :) my też się śmiejemy, że nie da się złościć na Małą bo jak tylko się uśmiechnie tym rozbrajającym uśmieszkiem to od razu człowiek też się uśmiecha :)
Powodzenia z odpieluchowaniem :) u nas na razie idzie kiepsko.. ;) jak znajdziesz złoty sposób na to to daj znać :)

Mfifi to szybciutko ta @ się pojawiła. Ciesz się, że cykl się mocno nie pokręcił :) a co do zielonego światła to prawda co tu dziewczyny piszą-najpierw mówią o 3 cyklach przerwy ale jeśli wszystko dobrze się goi to często wcześniej lekarz pozwala na staranka :) nam też wstępnie mówili o 3 cyklach, a zielone światło dostaliśmy po 2.

Ja dziś też po wizycie, na szczęście wszystko jest w porządku :) Maluszek rośnie prawidłowo, ma już prawie 10 cm. Masakra jak ten czas leci! Teraz wyczekuje na ruchy ;) w poprzedniej ciąży poczułam w 18 tc, a ponoć z każdą ciążą jest coraz wcześniej więc teraz liczę na to, że już niebawem coś poczuję :)
Dzięki kochana;) życzę dużo zdrowia dla Was

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam taką nadzieję [emoji5] bo juz mi się słabo zrobiło [emoji54] chociaż lekarz mówił mi ze na tym etapie ciazy nie musi beta się podwajac najważniejsze żeby rosła [emoji5]
Dziękuję Kochana za pocieszenie [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png
To samo mi moja lekarka mówiła więc coś w tym musi być[emoji3]

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry