Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję że pytasz... Piotruś jest mega rozrabiaką, non stop musi być w ruchu, nie usiedzi minuty w spokoju. Nigdy nie sądziłam, że dzieci w tym wieku już tak wszystko rozumieją. Masakra jak dla mnie[emoji3]. Uwielbia bić sobie brawo bo jak ja o coś go poproszę i on to zrobi to zawsze w nagrodę dostaje buziaka i biję mu brawo. Więc teraz już jak coś zrobi to od razu sobie brawo bije. Jest łobuzem ale jest taki kochany przez wszystkich że szok. W poniedziałek bylam z nim u dermatologa to nie byłoby osoby, która by do niego nie podeszła i nie powiedziała jaki jest fajny chłopczyk. No i ten uśmiech powala... nawet jeśli coś nabroi i spojrzy na Ciebie tak milosiernie, uśmiechnie się że nawet nie masz sumienia mu pogrozić. Staram się mu dużo tłumaczyć, że coś zrobił źle itd no i faktycznie pamięta bo więcej tego nie robi. Zdarza mu się, ale sporadycznie. Mo i chcę już uczyc go robić siusiu na nocnik. Zobaczymy jak to pojdzie[emoji3]Kasia gratulacje
Zaaaneta pełno jest takich przesądów, jakby tak człowiek we wszystko wierzył to by zwariowałmi się wydaje że te przesądy to ludzie chymba z nudów powymyślali
wyluzuj
Marta fajnie, że usg Ci szybciej załatwiła, będziesz spokojniejsza
A tak ogólnie to już któryś raz czytam tu na forum o tym, że usg umawiacie osobno. Wy wszystkie jesteście spoza PL? Tak z ciekawości pytam bo do tej pory nie spotkałam się jeszcze w PL z czymś takim żeby lekarz nie robił usg podczas normalnej wizyty
Kamkaz a jak tam Piotruś?
Na takie wieści czekałam. Super, bardzo się cieszę i mocno Wam wszystkim kibicuję. Nie udzielam się tu za dużo, ale podczytuje Was na bieżąco jak mam tylko chwilę.Jestem po USG i jestem przeszczesliwa [emoji5] [emoji38][emoji38][emoji38] wszystko ok pęcherzyk ciążowy jest pęcherzyk żółtkowy tez i nawet lekarz powiedział ze prawdopodobnie jest też juz zarodek 1,8 mm[emoji38][emoji38][emoji38]
A oto moje małe wielkie szczęście [emoji178][emoji178][emoji178]
Zobacz załącznik 798028
![]()
Niepotrzebnie sie tak martwilas. Masz silnego bobaska, ktory bedzie rosl zdrowo. [emoji5]Jestem po USG i jestem przeszczesliwa [emoji5] [emoji38][emoji38][emoji38] wszystko ok pęcherzyk ciążowy jest pęcherzyk żółtkowy tez i nawet lekarz powiedział ze prawdopodobnie jest też juz zarodek 1,8 mm[emoji38][emoji38][emoji38]
A oto moje małe wielkie szczęście [emoji178][emoji178][emoji178]
Zobacz załącznik 798028
![]()
Piękny wynik [emoji7] Ja po tygodniu od takiego wyniku widziałam już ciałko żółte i mini fasolkę [emoji173]Dziękuję dziewczyny [emoji178] właśnie odebrałam tez betę z wczoraj 19880,7 wygląda super [emoji2] jutro pewnie zrobię jeszcze raz żeby sprawdzić czy dobrze rośnie [emoji38]
![]()
Dziękuję Kochana [emoji5] ja juz wczoraj widziałam ciałko żółte i lekarz powiedział ze chyba tez widzi juz zarodek [emoji38][emoji38] idę teraz za dwa tygodnie mam nadzieje ze będzie serduszko [emoji5][emoji178]Piękny wynik [emoji7] Ja po tygodniu od takiego wyniku widziałam już ciałko żółte i mini fasolkę [emoji173]
![]()
Ooo to będzie już na bank [emoji7][emoji122] Piękne chwile przed Tobą [emoji173] Ja wczoraj z tej radości już wszystkim w rodzinie powiedziałam, dla Piotrusia też-jest przeszczęśliwy, nie odklejał mi się wczoraj od brzucha [emoji23] Teraz już wiem że wszystko będzie dobrze [emoji173]Dziękuję Kochana [emoji5] ja juz wczoraj widziałam ciałko żółte i lekarz powiedział ze chyba tez widzi juz zarodek [emoji38][emoji38] idę teraz za dwa tygodnie mam nadzieje ze będzie serduszko [emoji5][emoji178]
![]()
Napewno będzie dobrze nie ma innej opcji [emoji5] i w tym roku będziemy miały swoje skarby w ramionach [emoji5][emoji7][emoji178]Ooo to będzie już na bank [emoji7][emoji122] Piękne chwile przed Tobą [emoji173] Ja wczoraj z tej radości już wszystkim w rodzinie powiedziałam, dla Piotrusia też-jest przeszczęśliwy, nie odklejał mi się wczoraj od brzucha [emoji23] Teraz już wiem że wszystko będzie dobrze [emoji173]
![]()
Ooo to będzie już na bank [emoji7][emoji122] Piękne chwile przed Tobą [emoji173] Ja wczoraj z tej radości już wszystkim w rodzinie powiedziałam, dla Piotrusia też-jest przeszczęśliwy, nie odklejał mi się wczoraj od brzucha [emoji23] Teraz już wiem że wszystko będzie dobrze [emoji173]
![]()
Napewno będzie dobrze nie ma innej opcji [emoji5] i w tym roku będziemy miały swoje skarby w ramionach [emoji5][emoji7][emoji178]
Ja pewnie poczekam z powiedzeniem wszystkim jednak dopiero do 12 tygodnia [emoji54] Ciężko mi było ostatnio jak wszyscy pytali jak tam a ja byłam po stracie [emoji22] corcia dobrze zniosla ta informacje ale smutek na jej twarzy byl bardzo bolesny [emoji54]nie chce tego przeżywać ponownie [emoji54]
Wierze ze będzie dobrze ale wole dmuchać na zimne [emoji5]
![]()