reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lena a jaka ty masz historie?
Ja miałam 4 poronienia wywolywane i we wszystkich biło juz serduszko. Ciąża szósta choc bardzo trudna ale zakonczyła sie cudem ♡♡♡
Ja straciłam tyłka raz ciążę poronienie s
Lena a jaka ty masz historie?
Ja miałam 4 poronienia wywolywane i we wszystkich biło juz serduszko. Ciąża szósta choc bardzo trudna ale zakonczyła sie cudem ♡♡♡
Bardzo ci współczuję :-(
Oraz cieszę się że się udało
Ja poronilam raz poronienie samoistne
Ale boli bardzo bardzo
Tak długo czekałam a gdy się doczekałam to się długo nie nacieszyłam:-(

Czesc dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj byłam na wizycie i okazało się,że serduszko przestało bić,ginka zobaczyła również obrzęk płodu to był 11tc ...to będzie już moja 3 strata tylko,że poprzednie to były puste jaja plodowe :( dostałam skierowanie do szpitala,jednak nie chce tam iść,wolę poczekać w domu ...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj byłam na wizycie i okazało się,że serduszko przestało bić,ginka zobaczyła również obrzęk płodu to był 11tc ...to będzie już moja 3 strata tylko,że poprzednie to były puste jaja plodowe :( dostałam skierowanie do szpitala,jednak nie chce tam iść,wolę poczekać w domu ...

Witaj
Przykro mi bardzo z powodu Twojej straty. Strasznie to smutne...
Pytalas swojej lekarki czy możesz poczekać z tym szpitalem? wiesz, czasem lepiej przecierpiec to i iść na zabieg. Bo przecież 11 tydzień to znowu nie aż tak wczesna ciąża. Żeby nie było jakiś komplikacji z Twoim zdrowiem, bo teraz głównie chodzi tu o Ciebie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Bardzo mi przykro [emoji20] Też to przechodziłam 3 miesiące temu... Ale tak jak mówi kamkaz ja bym nie czekała, Bo ryzykujesz infekcją której komplikacje mogą być bardzo groźne... Też miałam zabieg w 11tc, ale u mnie był pusty pęcherzyk...
Trzymaj się [emoji173]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry