reklama
Lenka232323
Fanka BB :)
Dziewczyny mi przy ostatniej ciąży udalo się za 9 cyklem. Wcześniejsze 4 ciąże były z 1-2 cyklu i może musiałam tule czekać żeby się udało, kto wie
Trzymam kciuki za Was &&&
Zazdroszczę ci
Też bym chciała żeby ta chwila nastąpiła
Nastąpi nastąpi ja też traciłam juz wiarę ze tak długo czekam a wcześniej było pyk i juzZazdroszczę ci
Też bym chciała żeby ta chwila nastąpiła
Lenka232323
Mam taką nadzieję :*:*Nastąpi nastąpi ja też traciłam juz wiarę ze tak długo czekam a wcześniej było pyk i juz
Powodzenia:*
Lena a jaka ty masz historie?Mam taką nadzieję :*:*
Powodzenia:*
Ja miałam 4 poronienia wywolywane i we wszystkich biło juz serduszko. Ciąża szósta choc bardzo trudna ale zakonczyła sie cudem ♡♡♡
Lenka232323
Ja straciłam tyłka raz ciążę poronienie sLena a jaka ty masz historie?
Ja miałam 4 poronienia wywolywane i we wszystkich biło juz serduszko. Ciąża szósta choc bardzo trudna ale zakonczyła sie cudem ♡♡♡
Bardzo ci współczuję :-(Lena a jaka ty masz historie?
Oraz cieszę się że się udało
Ja poronilam raz poronienie samoistne
Ale boli bardzo bardzo
Tak długo czekałam a gdy się doczekałam to się długo nie nacieszyłam:-(
DorciaMamaOlka
Czesc dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj byłam na wizycie i okazało się,że serduszko przestało bić,ginka zobaczyła również obrzęk płodu to był 11tc ...to będzie już moja 3 strata tylko,że poprzednie to były puste jaja plodowe dostałam skierowanie do szpitala,jednak nie chce tam iść,wolę poczekać w domu ...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
kamkaz
WitajCzesc dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj byłam na wizycie i okazało się,że serduszko przestało bić,ginka zobaczyła również obrzęk płodu to był 11tc ...to będzie już moja 3 strata tylko,że poprzednie to były puste jaja plodowe dostałam skierowanie do szpitala,jednak nie chce tam iść,wolę poczekać w domu ...
Przykro mi bardzo z powodu Twojej straty. Strasznie to smutne...
Pytalas swojej lekarki czy możesz poczekać z tym szpitalem? wiesz, czasem lepiej przecierpiec to i iść na zabieg. Bo przecież 11 tydzień to znowu nie aż tak wczesna ciąża. Żeby nie było jakiś komplikacji z Twoim zdrowiem, bo teraz głównie chodzi tu o Ciebie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@DorciaMamaOlka tak bardzo mi przykro Trzymaj się kochana. Dziewczyny Ci pomogą. Będziesz robić jakieś badania?
reklama
KaSia86
Bardzo mi przykro [emoji20] Też to przechodziłam 3 miesiące temu... Ale tak jak mówi kamkaz ja bym nie czekała, Bo ryzykujesz infekcją której komplikacje mogą być bardzo groźne... Też miałam zabieg w 11tc, ale u mnie był pusty pęcherzyk...Czesc dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj byłam na wizycie i okazało się,że serduszko przestało bić,ginka zobaczyła również obrzęk płodu to był 11tc ...to będzie już moja 3 strata tylko,że poprzednie to były puste jaja plodowe dostałam skierowanie do szpitala,jednak nie chce tam iść,wolę poczekać w domu ...
Trzymaj się [emoji173]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom