reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lena a jaka ty masz historie?
Ja miałam 4 poronienia wywolywane i we wszystkich biło juz serduszko. Ciąża szósta choc bardzo trudna ale zakonczyła sie cudem ♡♡♡
Ja straciłam tyłka raz ciążę poronienie s
Lena a jaka ty masz historie?
Ja miałam 4 poronienia wywolywane i we wszystkich biło juz serduszko. Ciąża szósta choc bardzo trudna ale zakonczyła sie cudem ♡♡♡
Bardzo ci współczuję :-(
Oraz cieszę się że się udało
Ja poronilam raz poronienie samoistne
Ale boli bardzo bardzo
Tak długo czekałam a gdy się doczekałam to się długo nie nacieszyłam:-(

Czesc dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj byłam na wizycie i okazało się,że serduszko przestało bić,ginka zobaczyła również obrzęk płodu to był 11tc ...to będzie już moja 3 strata tylko,że poprzednie to były puste jaja plodowe :( dostałam skierowanie do szpitala,jednak nie chce tam iść,wolę poczekać w domu ...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj byłam na wizycie i okazało się,że serduszko przestało bić,ginka zobaczyła również obrzęk płodu to był 11tc ...to będzie już moja 3 strata tylko,że poprzednie to były puste jaja plodowe :( dostałam skierowanie do szpitala,jednak nie chce tam iść,wolę poczekać w domu ...

Witaj
Przykro mi bardzo z powodu Twojej straty. Strasznie to smutne...
Pytalas swojej lekarki czy możesz poczekać z tym szpitalem? wiesz, czasem lepiej przecierpiec to i iść na zabieg. Bo przecież 11 tydzień to znowu nie aż tak wczesna ciąża. Żeby nie było jakiś komplikacji z Twoim zdrowiem, bo teraz głównie chodzi tu o Ciebie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Bardzo mi przykro [emoji20] Też to przechodziłam 3 miesiące temu... Ale tak jak mówi kamkaz ja bym nie czekała, Bo ryzykujesz infekcją której komplikacje mogą być bardzo groźne... Też miałam zabieg w 11tc, ale u mnie był pusty pęcherzyk...
Trzymaj się [emoji173]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry