reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Cześć dziewczyny.
Jestem wasza moderatorka, mentorka i podtrzymywaczka na duchu :)
Chciałam was zapoznać z nowinkami
po pierwsze pojawiła się funkcja dzięki której osoba wspomniana w poście zostanie o tym poinormowana. Wystarczy przed nikiem dać "nielubiana" przez nas @ o tak @nafoczka
Po drugie zachecam do uzupełnienia listy zakropkowanych brzuszków oraz listy szczęśliwych mam :)
O tutaj je znajdziecie
Link do: Ciąża po poronieniu
Jesli chcecie dołączyć to piszcie :)
Pozdrawiam :)

Moze lepiej jest nie myśleć, nie obserwować ja tez staram się tak robić [emoji5] nie zawsze to wychodzi. Chorwacja fajna sprawa i fajnie że wyszło to spontanicznie [emoji5] powodzenia w staraniach [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie czasem ciężko to wychodzi dlatego właśnie szukam sobie trochę zajęć ☺zobaczymy co z tego będzie ☺
Z mężem śmiejemy się ze jak się uda to będzie wiadomo kto pilnuje dzieci na wakacjach i nie drinkuje ☺ a jak będzie innaczej to ja drinkuje najwięcej ☺☺☺

Dokładnie czasem ciężko to wychodzi dlatego właśnie szukam sobie trochę zajęć [emoji5]zobaczymy co z tego będzie [emoji5]
Z mężem śmiejemy się ze jak się uda to będzie wiadomo kto pilnuje dzieci na wakacjach i nie drinkuje [emoji5] a jak będzie innaczej to ja drinkuje najwięcej [emoji5][emoji5][emoji5]
Najlepiej się czymś zająć chodź czasami nawet to nie pomaga [emoji4] ale myślę że trzeba przestać o tym intensywnie myśleć chodź w moim przypadku to trudne wyzwanie heh [emoji5]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziewczyny kolejny cykl starań rozpoczęty ☺ ale postanowiłam trochę odpuścić nie liczyć nie obserwować i niech będzie co ma być ☺ zarezerwowaliśmy ze znajomymi wakacje w Chorwacji w lipcu bez zastanowienia czy nie będę miała już brzuszka ,ale właśnie może tak i lepiej no i zapisalam sie na silownie ☺trzeba trochę wyluzować ☺☺☺

U mnie też kolejny cykl rozpoczęty
Ahhh kolejny znów
Niby przyjemna sprawa:-)
Ale przyjemniejsze były by dwie kreski:)

Lenka232323 w końcu los się do nas uśmiechnie :) Ja dziś włączam Dupka i czekam na rozwój sytuacji. Nie robię sobie zbytnich nadziei, ale chciałabym żeby w końcu los się uśmiechnął do mnie po tym wszystkim co się wydarzyło w moim życiu... A ostatnio nie było to nic dobrego.

Dziś mam kiepski dzień, właśnie byłabym w połowie 17tc., ostatnio już rzadko o tym myślę, bardzo się staram, ale przychodzi samo.

Lenka232323 w końcu los się do nas uśmiechnie :) Ja dziś włączam Dupka i czekam na rozwój sytuacji. Nie robię sobie zbytnich nadziei, ale chciałabym żeby w końcu los się uśmiechnął do mnie po tym wszystkim co się wydarzyło w moim życiu... A ostatnio nie było to nic dobrego.

Dziś mam kiepski dzień, właśnie byłabym w połowie 17tc., ostatnio już rzadko o tym myślę, bardzo się staram, ale przychodzi samo.

Doskonale cię rozumiem
Bo ja za 4 miesiące bu się cieszyła a tu nic
Nawet mi się nie udaje zajść
Trzymam kciuki za nas wszystkie

reklama
Do góry