reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny slyszalyscie o ziołach dr Sroki mieszanka nr 3 ☺czy coś takiego ☺czytałam dużo dobrych opinii na ich temat , podobno działają dobrze na prace jajnikow i owulacje ☺ może by spróbować ☺?

reklama
Dziewczyny slyszalyscie o ziołach dr Sroki mieszanka nr 3 ☺czy coś takiego ☺czytałam dużo dobrych opinii na ich temat , podobno działają dobrze na prace jajnikow i owulacje ☺ może by spróbować ☺?

Piłam zioła ojca sroki przez 1 cykl, ale na mnie średnio działały i myślę, że przez nie miałam wtedy długi cykl (56 dni). Teraz przez dwa cykle brałam Dong Quai i myślę, że one mi wspomogły owu (czułam wyraźnie pracę jajników i moment owulacji). W tym szczęśliwym cyklu brałam po 4 szt dziennie + oczywiście Clostilbegyt. Bierze się je dopiero po ustaniu krwawienia, ja brałam od 7 do 12 dc . Dong dobrze wpływa też na endomerium i śluz. Poczytaj sobie o tym. Za 60 tabletek płaciłam około 40 zł. Jedyny minus tych tabletek, to zapach - strasznie śmierdzą.

Dziewczyny slyszalyscie o ziołach dr Sroki mieszanka nr 3 [emoji5]czy coś takiego [emoji5]czytałam dużo dobrych opinii na ich temat , podobno działają dobrze na prace jajnikow i owulacje [emoji5] może by spróbować [emoji5]?
Ja slyszalam, ze na plodnosc dobry jest olej z wiesiolka i siemie lniane. Podobno maja dobry wplyw na sluz plodny.

f2w3yx8d8eesu797.png

Dziewczyny ja melduje się dzisjaj z @ przyszła dwa dni wcześniej ale tak się nastawilam ze nici z tego cyklu i to wszystko przez chorego męża [emoji5] nie no tak miało być [emoji5] może nam już nie jest dane mieć więcej dzieci ciesze się tylko ze mam już Kochana córcie i nawet jak się już nie uda to trudno
Oj przykro mi kochana ale następny cykl będzie wasz [emoji8][emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy ktoras z was miala cykl stymulowany pregnylem? Daje to choc cien szansy ze sie powiedzie?

Koleżanka z innego forum piła przez kilka cykli, chyba 3 o ile dobrze pamiętam. W ciążę co prawda nie zaszła, ale mówiła, że śluz jej się poprawił.
Dziewczyny czy ktoras z was miala cykl stymulowany pregnylem? Daje to choc cien szansy ze sie powiedzie?
Ja miałam masę cykli z pregnylem. Prawie zawsze powodował pęknięcie pęcherzyka. Raz chyba tylko miałam bezowulacyjny. Poza tym pregnyl uregulował mi cykle bo później miałam owulacje nawet bez pregnylu (a przed stymulacją tylko bezowulacyjne-mam pco)

Dziewczyny ja melduje się dzisjaj z @ przyszła dwa dni wcześniej ale tak się nastawilam ze nici z tego cyklu i to wszystko przez chorego męża ☺ nie no tak miało być ☺ może nam już nie jest dane mieć więcej dzieci ciesze się tylko ze mam już Kochana córcie i nawet jak się już nie uda to trudno
Oj a ta@musiała przyjść
Wiesz ale ważne że masz już dziecko
A ja nie mam
I już mnie cholera trafia

Dziewczyny ja dzis po wizycie.. U mnie 9 tc leci;) Serduszko pieknie bije:) ciaza sie eyrownala i tylko 2 dni roznicy jest w datach porodu.. Trzymam mocno za was kciuki.. Za starajace i tym którym pojawily sie 2 kreseczki:)

Oj a ta@musiała przyjść
Wiesz ale ważne że masz już dziecko
A ja nie mam
I już mnie cholera trafia
Tak Kochana jeżeli chodzi o moją córcie to napewno poprawia mi się chumor po tych straconych cyklach jak na nią popatrzę ☺
Kurcze ale trzeba być dobrej myśli uda nam się w końcu i spełnia się nasze marzenia innym sie udaje wiec dlaczego nam ma się nie udać ☺ ja ten cykl tak przypuszczałam ze się nie udało bo tak jak wcześniej pisałam mąż chorował wiec staranka poszły na drugi plan ale w tym cyklu obiecał ze nic nam nie przeszkodzi ☺☺☺
Kochana jesteśmy prawie na tym samym etapie cyklu będziemy się wspierać i będzie dobrze ☺

reklama
Do góry