reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny ja dzis po wizycie.. U mnie 9 tc leci;) Serduszko pieknie bije:) ciaza sie eyrownala i tylko 2 dni roznicy jest w datach porodu.. Trzymam mocno za was kciuki.. Za starajace i tym którym pojawily sie 2 kreseczki:)
Bardzo się cieszę że wszystko jest dobrze [emoji4] poraz kolejny życzę nudnej ciąży [emoji8][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak Kochana jeżeli chodzi o moją córcie to napewno poprawia mi się chumor po tych straconych cyklach jak na nią popatrzę [emoji5]
Kurcze ale trzeba być dobrej myśli uda nam się w końcu i spełnia się nasze marzenia innym sie udaje wiec dlaczego nam ma się nie udać [emoji5] ja ten cykl tak przypuszczałam ze się nie udało bo tak jak wcześniej pisałam mąż chorował wiec staranka poszły na drugi plan ale w tym cyklu obiecał ze nic nam nie przeszkodzi [emoji5][emoji5][emoji5]
Kochana jesteśmy prawie na tym samym etapie cyklu będziemy się wspierać i będzie dobrze [emoji5]
Kochane razem będziemy się wszystkie wspierać [emoji4] musi się udać każdej z nas [emoji4] fakt bardzo ciężko jest gdy przychodzi @ te rozczarowania są bardzo bolesne ale co nam pozostało tylko być cierpliwym [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny. Byłam aktywna uczestniczką tego forum jakiś czas temu... Wtedy przyniosło mi szczęście i jestem mamą 2letniego Frania. Teraz jestem w swojej 4 ciąży, w 5 tyg, wiec na samym początku drogi. Mam nadzieję że zakończy sie oba szczęśliwie w październiku. Pozdrawiam Was serdecznie..

Tak Kochana jeżeli chodzi o moją córcie to napewno poprawia mi się chumor po tych straconych cyklach jak na nią popatrzę [emoji5]
Kurcze ale trzeba być dobrej myśli uda nam się w końcu i spełnia się nasze marzenia innym sie udaje wiec dlaczego nam ma się nie udać [emoji5] ja ten cykl tak przypuszczałam ze się nie udało bo tak jak wcześniej pisałam mąż chorował wiec staranka poszły na drugi plan ale w tym cyklu obiecał ze nic nam nie przeszkodzi [emoji5][emoji5][emoji5]
Kochana jesteśmy prawie na tym samym etapie cyklu będziemy się wspierać i będzie dobrze [emoji5]
Uda się napewno [emoji110][emoji173]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny. Byłam aktywna uczestniczką tego forum jakiś czas temu... Wtedy przyniosło mi szczęście i jestem mamą 2letniego Frania. Teraz jestem w swojej 4 ciąży, w 5 tyg, wiec na samym początku drogi. Mam nadzieję że zakończy sie oba szczęśliwie w październiku. Pozdrawiam Was serdecznie..
Gratuluję i trzymam kciuki [emoji110] Rośnijcie zdrowo [emoji173]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Madziorrek hej! Ja pamiętam Cię jeszcze z czasów jak byłaś tutaj na forum w ciąży z Franiem :) gratuluję i trzymam kciuki za szczęśliwą i bezproblemową ciążę :)

reklama
Do góry