reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

O to fajnie[emoji4] a skad Ty jestes?

f2w3yx8d8eesu797.png
Taka mała mieścinka 40km od Białegostoku [emoji38]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co tu u nas taka cisza dzisjaj ? Jak tam dziewczynki te z dwiema kreseczkami jak się czujecie a te starające jak idą starania ? Ja czekam na brak @ w sobotę mam termin [emoji5]
Hej u mnie ok, byłam dziś znowu upuścić trochę krwi [emoji6] beta 388,9 i tsh 1,31 [emoji4]
A może @ nie przyjdzie? [emoji6]

Hej widze ze jestesmy z jednych okolic. A skad dokladnie jestes? Podczytuje Was troche bo bylam w takiej samej sytuacji teraz juz 25 tyd ciagne [emoji5] widze na suwaczku ze Tobie tez sie udalo bardzo sie ciesze [emoji5]
Sokółka [emoji38] A Ty? W aplikacji nie widzę u siebie suwaczka, niestety 10 listopada moja ciąża się zakończyła Ale nie poddajemy się i działamy dalej [emoji6]

Oj biedactwo. Ja to w 8 tyg w domu wszystko mi wypadlo a w ten sam dzien bylam u gin i bylo wszystko dobrze. Gdzie chodzisz do lekarza?

Oj biedactwo. Ja to w 8 tyg w domu wszystko mi wypadlo a w ten sam dzien bylam u gin i bylo wszystko dobrze. Gdzie chodzisz do lekarza?
Do lekarza chodzę tu u siebie, dr Ali prowadził mi obie ciąże... Choć planowałam jeździć do Białego do Jarockiego (on jest u nas ordynatorem i jest "specjalistą" od ciąż problematycznych) A Ty do kogo chodzisz? I gdzie planujesz rodzić?

reklama
Dziewczyny ja melduje się dzisjaj z @ przyszła dwa dni wcześniej ale tak się nastawilam ze nici z tego cyklu i to wszystko przez chorego męża ☺ nie no tak miało być ☺ może nam już nie jest dane mieć więcej dzieci ciesze się tylko ze mam już Kochana córcie i nawet jak się już nie uda to trudno

Do góry