reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

O to fajnie[emoji4] a skad Ty jestes?

f2w3yx8d8eesu797.png
Taka mała mieścinka 40km od Białegostoku [emoji38]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co tu u nas taka cisza dzisjaj ? Jak tam dziewczynki te z dwiema kreseczkami jak się czujecie a te starające jak idą starania ? Ja czekam na brak @ w sobotę mam termin [emoji5]
Hej u mnie ok, byłam dziś znowu upuścić trochę krwi [emoji6] beta 388,9 i tsh 1,31 [emoji4]
A może @ nie przyjdzie? [emoji6]

Hej widze ze jestesmy z jednych okolic. A skad dokladnie jestes? Podczytuje Was troche bo bylam w takiej samej sytuacji teraz juz 25 tyd ciagne [emoji5] widze na suwaczku ze Tobie tez sie udalo bardzo sie ciesze [emoji5]
Sokółka [emoji38] A Ty? W aplikacji nie widzę u siebie suwaczka, niestety 10 listopada moja ciąża się zakończyła Ale nie poddajemy się i działamy dalej [emoji6]

Oj biedactwo. Ja to w 8 tyg w domu wszystko mi wypadlo a w ten sam dzien bylam u gin i bylo wszystko dobrze. Gdzie chodzisz do lekarza?

Oj biedactwo. Ja to w 8 tyg w domu wszystko mi wypadlo a w ten sam dzien bylam u gin i bylo wszystko dobrze. Gdzie chodzisz do lekarza?
Do lekarza chodzę tu u siebie, dr Ali prowadził mi obie ciąże... Choć planowałam jeździć do Białego do Jarockiego (on jest u nas ordynatorem i jest "specjalistą" od ciąż problematycznych) A Ty do kogo chodzisz? I gdzie planujesz rodzić?

reklama
Dziewczyny ja melduje się dzisjaj z @ przyszła dwa dni wcześniej ale tak się nastawilam ze nici z tego cyklu i to wszystko przez chorego męża ☺ nie no tak miało być ☺ może nam już nie jest dane mieć więcej dzieci ciesze się tylko ze mam już Kochana córcie i nawet jak się już nie uda to trudno

Do góry