reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny slyszalyscie o ziołach dr Sroki mieszanka nr 3 ☺czy coś takiego ☺czytałam dużo dobrych opinii na ich temat , podobno działają dobrze na prace jajnikow i owulacje ☺ może by spróbować ☺?

reklama
Dziewczyny slyszalyscie o ziołach dr Sroki mieszanka nr 3 ☺czy coś takiego ☺czytałam dużo dobrych opinii na ich temat , podobno działają dobrze na prace jajnikow i owulacje ☺ może by spróbować ☺?

Piłam zioła ojca sroki przez 1 cykl, ale na mnie średnio działały i myślę, że przez nie miałam wtedy długi cykl (56 dni). Teraz przez dwa cykle brałam Dong Quai i myślę, że one mi wspomogły owu (czułam wyraźnie pracę jajników i moment owulacji). W tym szczęśliwym cyklu brałam po 4 szt dziennie + oczywiście Clostilbegyt. Bierze się je dopiero po ustaniu krwawienia, ja brałam od 7 do 12 dc . Dong dobrze wpływa też na endomerium i śluz. Poczytaj sobie o tym. Za 60 tabletek płaciłam około 40 zł. Jedyny minus tych tabletek, to zapach - strasznie śmierdzą.

Dziewczyny slyszalyscie o ziołach dr Sroki mieszanka nr 3 [emoji5]czy coś takiego [emoji5]czytałam dużo dobrych opinii na ich temat , podobno działają dobrze na prace jajnikow i owulacje [emoji5] może by spróbować [emoji5]?
Ja slyszalam, ze na plodnosc dobry jest olej z wiesiolka i siemie lniane. Podobno maja dobry wplyw na sluz plodny.

f2w3yx8d8eesu797.png

Dziewczyny ja melduje się dzisjaj z @ przyszła dwa dni wcześniej ale tak się nastawilam ze nici z tego cyklu i to wszystko przez chorego męża [emoji5] nie no tak miało być [emoji5] może nam już nie jest dane mieć więcej dzieci ciesze się tylko ze mam już Kochana córcie i nawet jak się już nie uda to trudno
Oj przykro mi kochana ale następny cykl będzie wasz [emoji8][emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy ktoras z was miala cykl stymulowany pregnylem? Daje to choc cien szansy ze sie powiedzie?

Koleżanka z innego forum piła przez kilka cykli, chyba 3 o ile dobrze pamiętam. W ciążę co prawda nie zaszła, ale mówiła, że śluz jej się poprawił.
Dziewczyny czy ktoras z was miala cykl stymulowany pregnylem? Daje to choc cien szansy ze sie powiedzie?
Ja miałam masę cykli z pregnylem. Prawie zawsze powodował pęknięcie pęcherzyka. Raz chyba tylko miałam bezowulacyjny. Poza tym pregnyl uregulował mi cykle bo później miałam owulacje nawet bez pregnylu (a przed stymulacją tylko bezowulacyjne-mam pco)

Dziewczyny ja melduje się dzisjaj z @ przyszła dwa dni wcześniej ale tak się nastawilam ze nici z tego cyklu i to wszystko przez chorego męża ☺ nie no tak miało być ☺ może nam już nie jest dane mieć więcej dzieci ciesze się tylko ze mam już Kochana córcie i nawet jak się już nie uda to trudno
Oj a ta@musiała przyjść
Wiesz ale ważne że masz już dziecko
A ja nie mam
I już mnie cholera trafia

Dziewczyny ja dzis po wizycie.. U mnie 9 tc leci;) Serduszko pieknie bije:) ciaza sie eyrownala i tylko 2 dni roznicy jest w datach porodu.. Trzymam mocno za was kciuki.. Za starajace i tym którym pojawily sie 2 kreseczki:)

Oj a ta@musiała przyjść
Wiesz ale ważne że masz już dziecko
A ja nie mam
I już mnie cholera trafia
Tak Kochana jeżeli chodzi o moją córcie to napewno poprawia mi się chumor po tych straconych cyklach jak na nią popatrzę ☺
Kurcze ale trzeba być dobrej myśli uda nam się w końcu i spełnia się nasze marzenia innym sie udaje wiec dlaczego nam ma się nie udać ☺ ja ten cykl tak przypuszczałam ze się nie udało bo tak jak wcześniej pisałam mąż chorował wiec staranka poszły na drugi plan ale w tym cyklu obiecał ze nic nam nie przeszkodzi ☺☺☺
Kochana jesteśmy prawie na tym samym etapie cyklu będziemy się wspierać i będzie dobrze ☺

reklama
Do góry