reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

TE="justys0702, post: 14801540, member: 169752"]Czemu dziwny wyszedl?

f2w3yx8d8eesu797.png
Zobacz załącznik 793626
Same zobaczcie jakaś dziwna plamka wyszła pewnie jakiś wadliwy [emoji5]teraz poczekam do terminu @ I jak nie przyjdzie to zrobię jeszcze raz[emoji5][/QUOTE]
Trzymam kciuki [emoji4] naprawdę może to jakiś znak [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, powiedzcie, że 5 miesięcy po cc może być wszystko ok...wpadłam w panikę...
nie chce wylądować w domu na L4 bo psychicznie nie wytrzymam, pracę mam przyjemną (jestem psychologiem w szkole, mam 20 godzin tygodniowo) bo z drugiej wzięłam już na początku roku urlop bezpłatny...
w internecie wszędzie panika...za wcześnie i w ogóle...

Dziewczyny, powiedzcie, że 5 miesięcy po cc może być wszystko ok...wpadłam w panikę...
nie chce wylądować w domu na L4 bo psychicznie nie wytrzymam, pracę mam przyjemną (jestem psychologiem w szkole, mam 20 godzin tygodniowo) bo z drugiej wzięłam już na początku roku urlop bezpłatny...
Kochana niestety nie mam w tej sprawie doświadczenia tez miałam cc ale w kwietniu minie juz 6 lat , nie martw się na zapas i za dużo nie czytaj w necie bo można oszalec myślę że jak lekarz mówił ze juz się wszystko wygoilo to nie masz powodu do niepokoju ☺ będziesz pod kontrolą lekarza i wszystko będzie dobrze zobaczysz ciesz się fasolka która jest już w Tobie ☺ reszta sama się ułoży ☺ Trzymajcie się cieplutko ☺

Pewnie, że może być dobrze :) na to nie ma reguły. Do porodu masz jeszcze sporo, więc wyjdzie że różnica między kolejnymi cc będzie około roku. Także spokojnie. Najważniejsze to na bieżąco kontrolować co i jak. Mam znajomą, która miała teoretycznie bezpieczny okres między cesarkami-bo 2 lata. A i tak blizna jej się rozeszła i synek urodził się już w 33 tc. Także naprawdę to kwestia indywidualna. A skoro lekarz mówi, że już Ci się zagoiła blizna to nie martw się na zapas :) będzie dobrze, jesteś psychologiem to na pewno wiesz, że pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu :)

Co tu u nas taka cisza dzisjaj ? Jak tam dziewczynki te z dwiema kreseczkami jak się czujecie a te starające jak idą starania ? Ja czekam na brak @ w sobotę mam termin ☺

1485953558-aaaaaa.jpeg

Ja dziś od rana w pracy, a teraz mężuś jeszcze kawalera mi przywiózł, bo na popołudnie pracuje [emoji6] I przez te popołudnia (do północy) marne nasze starania, Ale jeszcze kilka dni zostało więc może uda się zadziałać [emoji12]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry