reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dlatego po to tu jestesmy, zeby o tym rozmawiac. Zalic sie i razem smucic.

Ja tez w domu malo rozmawiam o poronieniu. Bo nawet nie mam z kim, albo nikt nie cjce rozmawiac, zeby mnie nie urazic i nie zrobic wiekszej przykrosci. Ale nadal jest mi z tym wszystkim zle i zdaza mi sie plakac i miec dola. Ale staram sie myslec, ze Bog tak chcial i ze mam w niebie aniolka, ktory czuwa nad nami i wie, ze bardzo go kochamy....
To prawda każda z nas o tym myśli i będzie już z nami to na zawsze, trzeba sobie jakoś przetłumaczyć lecz nie zawsze to pomaga są dni ze przychodzi taka pustka.. Ale cieszę się że trafiłam na te forum i na tyle życzliwych osób jak wy. :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko jak mam zmienić
Jak myślę o tym 24h na dobę:-(

mi pomogło zajęcie. Wciagnełam się w robienie rzes, paznokci, odpusciłam starania i wpadłam! :) niestety nie cieszyłąm się długo maleństwem....10 tyg. ale dostałam nadzieje na naturalną ciąze chociaz od kilku lat slyszelismy z mezem ze tylko invitro nas ratuje.
Albo dobry psycholog albo hobby. nie ma innej rady...

To prawda każda z nas o tym myśli i będzie już z nami to na zawsze, trzeba sobie jakoś przetłumaczyć lecz nie zawsze to pomaga są dni ze przychodzi taka pustka.. Ale cieszę się że trafiłam na te forum i na tyle życzliwych osób jak wy. :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też się cieszę że was tu mam
Zaglądam tu kilka razy dziennie
Wiem że udało się wielu dziewczyna tutaj
I chce wierzyć że nam też sie uda

Tylko jakoś nie potrafię
Bardzo chce u bardzo sir boję ...

Dlatego po to tu jestesmy, zeby o tym rozmawiac. Zalic sie i razem smucic.

Ja tez w domu malo rozmawiam o poronieniu. Bo nawet nie mam z kim, albo nikt nie cjce rozmawiac, zeby mnie nie urazic i nie zrobic wiekszej przykrosci. Ale nadal jest mi z tym wszystkim zle i zdaza mi sie plakac i miec dola. Ale staram sie myslec, ze Bog tak chcial i ze mam w niebie aniolka, ktory czuwa nad nami i wie, ze bardzo go kochamy....
Tylko czemu to jest takie nie sprawiedliwe czemu Bóg wybiera dobrych ludzi
Inne pije ,ćpaja wogole nie chodzą do lekarza i rodzą dzieci
A potem się nimi nie zajmują
Nie mogę tego pojąć za nic w świecie:-(

Tylko czemu to jest takie nie sprawiedliwe czemu Bóg wybiera dobrych ludzi
Inne pije ,ćpaja wogole nie chodzą do lekarza i rodzą dzieci
A potem się nimi nie zajmują
Nie mogę tego pojąć za nic w świecie:-(
No tak juz jest na swiecie. My nie mamy na to wplywu niestety. Choc bardzo bysmy chcialy. Trzeba byc dobrej mysli i wierzyc, ze sie uda. A napewno tak bedzie.

Jestem pod opieka lekarza, zawsze takie mialam. Po pierwszej ciąży troszke sie poprawiło do 35,37 dni. Ale od tego czasu minęło 7 lat, a zadnych tabletek nie chce brac.
Dzisiaj mija 10 dni od owulacji, zrobilam test bo nie wytrzymalam i 1 krecha.

reklama
hajmal kurcze brzmi poważnie ale dobrze że wiesz czemu maleństwa umierały teraz będziesz mogła skupić sie na leczeniu oczywiście jak będziesz gotowa

Bafinko
Jak tam Twoja Kornelka? A jak Gabiś reaguje na małą? Cieszy się z siostrzyczki?
:)
Kornelka nie choruje chowa sie dobrze na cycu ma wieczorne wzdęcia daje jej kropelki i dajemy jakoś radę ale jest całkowitym przeciwieństwem Gabisia.. nie poleży sama cały czas chce byś w centrum uwagi najlepiej na rączkach no a już idealnie jej jest na cycu.. mogłaby na nim wisieć cały dzień..

Gabiś jest mądrym starszym bratem cały czas rwie sie do pomocy ale ma chwilę ze mu smutno ze nie ma nas na wyłączność...

rozmaryn a jak ty sie czujesz na końcówce??

lux kochana ty to chyba już na dnach rodzisz co??

Zobacz media 718137a to moje 6 tygodniowe szczęście

Ostatnia edycja:
Do góry