××Ewela××
Fanka BB :)
Mam takie same nastawienie jak Ty niestetyTylko jak mam zmienić
Jak myślę o tym 24h na dobę:-(
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam takie same nastawienie jak Ty niestetyTylko jak mam zmienić
To prawda każda z nas o tym myśli i będzie już z nami to na zawsze, trzeba sobie jakoś przetłumaczyć lecz nie zawsze to pomaga są dni ze przychodzi taka pustka.. Ale cieszę się że trafiłam na te forum i na tyle życzliwych osób jak wy.Dlatego po to tu jestesmy, zeby o tym rozmawiac. Zalic sie i razem smucic.
Ja tez w domu malo rozmawiam o poronieniu. Bo nawet nie mam z kim, albo nikt nie cjce rozmawiac, zeby mnie nie urazic i nie zrobic wiekszej przykrosci. Ale nadal jest mi z tym wszystkim zle i zdaza mi sie plakac i miec dola. Ale staram sie myslec, ze Bog tak chcial i ze mam w niebie aniolka, ktory czuwa nad nami i wie, ze bardzo go kochamy....
powtarzałam to wiele razy,y i będę powtarzać bo wiem że pomaga: Psycholog, dobry psycholog potrafi zdziałać cuda!!Tylko jak mam zmienić
Tylko jak mam zmienić
Właśnie tak Ewela
Ja też się cieszę że was tu mamTo prawda każda z nas o tym myśli i będzie już z nami to na zawsze, trzeba sobie jakoś przetłumaczyć lecz nie zawsze to pomaga są dni ze przychodzi taka pustka.. Ale cieszę się że trafiłam na te forum i na tyle życzliwych osób jak wy.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko czemu to jest takie nie sprawiedliwe czemu Bóg wybiera dobrych ludziDlatego po to tu jestesmy, zeby o tym rozmawiac. Zalic sie i razem smucic.
Ja tez w domu malo rozmawiam o poronieniu. Bo nawet nie mam z kim, albo nikt nie cjce rozmawiac, zeby mnie nie urazic i nie zrobic wiekszej przykrosci. Ale nadal jest mi z tym wszystkim zle i zdaza mi sie plakac i miec dola. Ale staram sie myslec, ze Bog tak chcial i ze mam w niebie aniolka, ktory czuwa nad nami i wie, ze bardzo go kochamy....
No tak juz jest na swiecie. My nie mamy na to wplywu niestety. Choc bardzo bysmy chcialy. Trzeba byc dobrej mysli i wierzyc, ze sie uda. A napewno tak bedzie.Tylko czemu to jest takie nie sprawiedliwe czemu Bóg wybiera dobrych ludzi
Inne pije ,ćpaja wogole nie chodzą do lekarza i rodzą dzieci
A potem się nimi nie zajmują
Nie mogę tego pojąć za nic w świecie:-(
Kornelka nie choruje chowa sie dobrze na cycu ma wieczorne wzdęcia daje jej kropelki i dajemy jakoś radę ale jest całkowitym przeciwieństwem Gabisia.. nie poleży sama cały czas chce byś w centrum uwagi najlepiej na rączkach no a już idealnie jej jest na cycu.. mogłaby na nim wisieć cały dzień..Bafinko
Jak tam Twoja Kornelka? A jak Gabiś reaguje na małą? Cieszy się z siostrzyczki?