reklama
arrow92
Fanka BB :)
DziękujęJasne ze masz szanse.. Zrobisz w ok. 35 dniu cyklu test jesli @ nie przyjdzie i zobaczysztrzymam mocno kciuki
![]()
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Dziewczynki jutro mnie tu raczej nie bedzie z racji tego, ze wigilia i przygotowania z nia zwiazane. Chce wam dzisiaj wszystkim zyczyc zdrowych i wesolych swiat. Aby zawsze na waszych twarzach goscil usmiech i co najwazniejsze, aby w spelnily sie wszystkie marzenia, a szczegolnie te zwiazane z narodzinami ukochanego dzieciatka. Zycze to wam wszystkim oraz sobie.
Wesolych Swiat!!!
Justyna[emoji5][emoji300][emoji319]
Wesolych Swiat!!!
Justyna[emoji5][emoji300][emoji319]
kamkaz
U mnie @ przyszła po 6 tygodniachDziewczyny jak szybko po poronieniu wrocila wam @? Martwi mnie to bo miesiac mija a tu sie nie zanosi zeby przyszla:/ Jak tak dalej pojdzie to nie zdarze pobrac wymazow na kolejna wizyte do mojego gina i starania sie przesuna![]()
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Marta1985@
U mnie przyszła po 27 dniach tak samo jak przed poronieniemDziewczyny jak szybko po poronieniu wrocila wam @? Martwi mnie to bo miesiac mija a tu sie nie zanosi zeby przyszla:/ Jak tak dalej pojdzie to nie zdarze pobrac wymazow na kolejna wizyte do mojego gina i starania sie przesuna![]()
Lenka232323
Zdrowychbi wesołych świat dziewczyny:-)
Oraz udanego staranie dla tych które owocne dni mają w święta:-)
Życzę wam żeby się wam udało :-)
Pozdrawiam gorąca i dziękuję że jesteście.:-*
Oraz udanego staranie dla tych które owocne dni mają w święta:-)
Życzę wam żeby się wam udało :-)
Pozdrawiam gorąca i dziękuję że jesteście.:-*
Marta1985@
Dziewczyny czy po poronieniu w czasie owulacji mialyscie ten typowo płodny śluz?
Ja właśnie jestem w trakcie jajniki bola ,plecy i brzuch tez jak to zawsze w trakcie i nawet dzisjaj jest ten najlepszy dzień ,ale śluzu nie ma
Byłam u mojej lekarki zrobiła USG i powiedziała ze jest pęcherzyk sluz tez wiec owulacja będzie ☺ ogólnie mówiła ze juz jest wszystko ok no pomijając fakt ze zrobiła mi się taka bardzo mała torbielka ale kazała się nią nie przejmować tylko wziąść duphaston ale dopiero po owulacji ☺
Ja właśnie jestem w trakcie jajniki bola ,plecy i brzuch tez jak to zawsze w trakcie i nawet dzisjaj jest ten najlepszy dzień ,ale śluzu nie ma
Byłam u mojej lekarki zrobiła USG i powiedziała ze jest pęcherzyk sluz tez wiec owulacja będzie ☺ ogólnie mówiła ze juz jest wszystko ok no pomijając fakt ze zrobiła mi się taka bardzo mała torbielka ale kazała się nią nie przejmować tylko wziąść duphaston ale dopiero po owulacji ☺
reklama
Marta1985@
Kochane dziewczynki ja też chciałabym Wam wszystkim zyczyc zdrowych wesołych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze spełnienia najskrytszych marzeń a szczególnie tego żebyście w przyszłym roku święta spędzały w powiększonym składzie tulac swoje szczęścia do serduszka ☺☺☺
Wszystkiego naj naj ......
Wszystkiego naj naj ......