reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinka :)
dostałam wyniki badan trobofili mam mutacje genetyczne MTHFR_677C-T układ heterozygotyczny i drugi PAI-1 4G Układ homozygotyczny, teraz już wiem dlaczego w łożysku płyty doczesnej mojego Adasia były ogniska martwicy. Nie wiem co mam zrobić i od czego zacząć, Wiem na pewno, że moje starania odchodza na plan dalszy .

reklama
Bafinko starań typowo to nie było u nas, po prostu się nie zabezpieczalismy ;) nie spodziewałam się, że tak szybko może się udać (to dopiero mój trzeci cykl po porodzie a pierwszy z luteiną po owulacji bo nadal karmię), ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Jutro powtarzam betę i zobaczymy jak przyrost. Dopóki nie zobaczę serduszka to tak w pełni nie uwierzę ;) a do pracy wróciłam we wrześniu :)
Jak tam Twoja Kornelka? A jak Gabiś reaguje na małą? Cieszy się z siostrzyczki?

Hajmal najważniejsze, że przyczyna znana, teraz tylko ukierunkować dobrze leczenie i na pewno niedługo Wasze marzenie o dziecku się spełni :)

Wydaje mi sie ze jest to zwiazane z ukladem immunologicznym, ale wiekszosc badan w kierunku ukladu fosfolipidowego wychodzi mi dobrze wiec sama nie wiem. Jedynie co wiem to przy tych ANA podaje sie encorton.. Ale dokladnie dopytam mojego gina na wizycie po nowym roku. W styczniu zaczynamy starania i nie przyjmuje do wiadomosci ze nam sie nie uda :) wszystkie tu bedziemy brzuszkowac i koniec kropka:)
My tez w styczniu;) wiec moze razem bedziemy w ciazy;)

Bafinko po mojej stracie i w staraniach ty byłaś dla mnie promyczkiem a teraz Twoje słoneczko jest z Tobą a ja niedługo rodzę moją niunię cuda naprawdę się zdarzają!!!

reklama
Bardzo bym tego chciała.cuda się zdarzają tylko jakoś nie mi ...
Dopiero teraz mnie DOPADA załamka i to taką konkretna:-(
poczytaj sobie ten wątek tak wtrywkowo nawet tu cud goni kolejny. Ją ogólnie jestem super cudem bo jedyne co zrobiłam żeby być w ciąży to o niej pomyślałam bo wpadliśmy na pełnym zabezpieczeniu

Do góry