reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinka :)
dostałam wyniki badan trobofili mam mutacje genetyczne MTHFR_677C-T układ heterozygotyczny i drugi PAI-1 4G Układ homozygotyczny, teraz już wiem dlaczego w łożysku płyty doczesnej mojego Adasia były ogniska martwicy. Nie wiem co mam zrobić i od czego zacząć, Wiem na pewno, że moje starania odchodza na plan dalszy .

reklama
Bafinko starań typowo to nie było u nas, po prostu się nie zabezpieczalismy ;) nie spodziewałam się, że tak szybko może się udać (to dopiero mój trzeci cykl po porodzie a pierwszy z luteiną po owulacji bo nadal karmię), ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Jutro powtarzam betę i zobaczymy jak przyrost. Dopóki nie zobaczę serduszka to tak w pełni nie uwierzę ;) a do pracy wróciłam we wrześniu :)
Jak tam Twoja Kornelka? A jak Gabiś reaguje na małą? Cieszy się z siostrzyczki?

Hajmal najważniejsze, że przyczyna znana, teraz tylko ukierunkować dobrze leczenie i na pewno niedługo Wasze marzenie o dziecku się spełni :)

Wydaje mi sie ze jest to zwiazane z ukladem immunologicznym, ale wiekszosc badan w kierunku ukladu fosfolipidowego wychodzi mi dobrze wiec sama nie wiem. Jedynie co wiem to przy tych ANA podaje sie encorton.. Ale dokladnie dopytam mojego gina na wizycie po nowym roku. W styczniu zaczynamy starania i nie przyjmuje do wiadomosci ze nam sie nie uda :) wszystkie tu bedziemy brzuszkowac i koniec kropka:)
My tez w styczniu;) wiec moze razem bedziemy w ciazy;)

Bafinko po mojej stracie i w staraniach ty byłaś dla mnie promyczkiem a teraz Twoje słoneczko jest z Tobą a ja niedługo rodzę moją niunię cuda naprawdę się zdarzają!!!

reklama
Bardzo bym tego chciała.cuda się zdarzają tylko jakoś nie mi ...
Dopiero teraz mnie DOPADA załamka i to taką konkretna:-(
poczytaj sobie ten wątek tak wtrywkowo nawet tu cud goni kolejny. Ją ogólnie jestem super cudem bo jedyne co zrobiłam żeby być w ciąży to o niej pomyślałam bo wpadliśmy na pełnym zabezpieczeniu

Do góry