reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Widziała go w poniedziałek i powiedziała żeby się ten tydzień starać (co drugi dzien). Zrobiłam test wczoraj i dzisiaj i nic. Właśnie trochę się boję że pękł i się spóźnilismy z tym całym serduszkowaniem [emoji52]. Ale z drugiej strony ciągle czuje ta prawa stronę podbrzusza więc nie wiem o co chodzi. Ja w ogóle pierwszy raz w życiu mam jakiekolwiek objawy owulacji, z racji tego nie mam bladego pojęcia co się powinno odczuwać. W środę za tydzień mam jechać sprawdzić czy pękł, ale tak jak wyżej pisałam boję się że to będzie spóźnione

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To może rób dalej testy? Jeszcze ze dwa dni... Ja nigdy ich nie używałam i w sumie nie wiem kiedy pokazuje się druga kreseczka... Ale mimo testów działacie no nie? [emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To może rób dalej testy? Jeszcze ze dwa dni... Ja nigdy ich nie używałam i w sumie nie wiem kiedy pokazuje się druga kreseczka... Ale mimo testów działacie no nie? [emoji16]

Właśnie ja też jestem takim laikiem w temacie testów, że Ola Boga. W poniedziałek jak przekazała gin działalismy, dzisiaj też będziemy (nawet dałam się K. zdrzemnac żeby miał więcej sił [emoji12]), zamierzam tak działać aż do następnego monitoringu. Mimo wszystko liczę, że się uda

Właśnie ja też jestem takim laikiem w temacie testów, że Ola Boga. W poniedziałek jak przekazała gin działalismy, dzisiaj też będziemy (nawet dałam się K. zdrzemnac żeby miał więcej sił [emoji12]), zamierzam tak działać aż do następnego monitoringu. Mimo wszystko liczę, że się uda

No i to jest dobre podejście! [emoji178] Trzeba działać, jak nie w poniedziałek to we środę zaskoczy [emoji16] Mój mąż, jak mu opowiedziałam o moich objawach, stwierdził "Kasiaaaa, ale Ty jesteś płooodnaaaa" [emoji23][emoji23][emoji23] Więc ja myślę że grunt to pozytywne nastawienie [emoji6]

No i to jest dobre podejście! [emoji178] Trzeba działać, jak nie w poniedziałek to we środę zaskoczy [emoji16] Mój mąż, jak mu opowiedziałam o moich objawach, stwierdził "Kasiaaaa, ale Ty jesteś płooodnaaaa" [emoji23][emoji23][emoji23] Więc ja myślę że grunt to pozytywne nastawienie [emoji6]

Mnie tak ciągnęła pachwina w sobotę, podobno dopóki je czuć to znaczy, że rośnie ten pęcherzyk ale czy to prawda to już cholera wie.
Może lepiej jednak działać codziennie żeby nie ominąć nic

Mnie tak ciągnęła pachwina w sobotę, podobno dopóki je czuć to znaczy, że rośnie ten pęcherzyk ale czy to prawda to już cholera wie.
Może lepiej jednak działać codziennie żeby nie ominąć nic

No ja też mam zamiar dalej działać [emoji16] Ale jak nie w tym to w następnym miesiącu się uda [emoji12] Bez napinki do tego podchodzę [emoji4]

Witam :)

Avis jak tam mdłości i leżakowanie? <3

Powiem Ci, że ciężko... Mdłości i wymioty dają nieźle popalić. Jem na siłę, jak już zjem, to i tak wiszę na kiblu. Waga leci cały czas w dół.
Jeszcze się okazało, że mam sporego krwiaka, który się ulokował wokół jaja płodowego i je odkleja, tak więc leżakowanie kompletne, wstawanie tylko na siku. Liczę na to, że dzidzia jest silna i przetrwa to wszystko, a na razie leżę i czekam do 7 grudnia.

No ja też mam zamiar dalej działać [emoji16] Ale jak nie w tym to w następnym miesiącu się uda [emoji12] Bez napinki do tego podchodzę [emoji4]

No ja tez sie staram nie napinac :p Ale dzisiaj sobie uswiadomilam, ze staramy sie juz od czerwca :/ Niby z krotka przerwa kiedy bylam w ciazy, ale jednak juz dosc dlugo. Gdybym tak po prostu zaszla w ciaze na samym poczatku, to bylabym juz teraz w 7 miesiacu...

Witam :)

Powiem Ci, że ciężko... Mdłości i wymioty dają nieźle popalić. Jem na siłę, jak już zjem, to i tak wiszę na kiblu. Waga leci cały czas w dół.
Jeszcze się okazało, że mam sporego krwiaka, który się ulokował wokół jaja płodowego i je odkleja, tak więc leżakowanie kompletne, wstawanie tylko na siku. Liczę na to, że dzidzia jest silna i przetrwa to wszystko, a na razie leżę i czekam do 7 grudnia.
O kurcze :/ to niezle Ci daje w kosc poczatek. Nie daj sie kochana! No i trzymam kciuki za fasoline, zeby ten krwiak jak najszybciej zniknal.

reklama
Do góry