reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witam :)

Powiem Ci, że ciężko... Mdłości i wymioty dają nieźle popalić. Jem na siłę, jak już zjem, to i tak wiszę na kiblu. Waga leci cały czas w dół.
Jeszcze się okazało, że mam sporego krwiaka, który się ulokował wokół jaja płodowego i je odkleja, tak więc leżakowanie kompletne, wstawanie tylko na siku. Liczę na to, że dzidzia jest silna i przetrwa to wszystko, a na razie leżę i czekam do 7 grudnia.
a co lekarz dal na krwiaka? lutke, duphaston?

reklama
Lux chyba tylko my z brzucha tej zostałyśmy (chyba że coś mi umkneło) wczoraj zaczęłam 32 tydzień, za 1,5 mogę już rodzić. Dziś prawie już zamknęłam wyprawkę. Jeszcze muszę aptekę odwiedzić, torbę spakować i czekać.

Lux chyba tylko my z brzucha tej zostałyśmy (chyba że coś mi umkneło) wczoraj zaczęłam 32 tydzień, za 1,5 mogę już rodzić. Dziś prawie już zamknęłam wyprawkę. Jeszcze muszę aptekę odwiedzić, torbę spakować i czekać.
no my i Avis, ale Avis to poczatek :) jednak tez brzuchatka ;) mi ginka gadulila, ze mam lykac nadal magnez i za jakis czas odstawic i czekac spokojnie do 38-39 tygodnia, wtedy to najlepszy czas dla maluszka na wyjscie :)

Hej moj synek ma juz 2700, termin nadal na 24 grudnia, ulozony jest nadal glowka do dolu, rozpycha sie niesamowicie :) co u Was brzuchatki?
Moja starsza urodziła się 3 tygodnie przed terminem i ważyła dokładnie 2780g :)
Młodsza tydzień przed już 3300... więc jeśli do 24 wytrzymasz, to będzie pewnie 3500, czyli idealnie!

KaSia 86 jak tam dziś Twoje odczucia ? :-)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Bez zmian, w Tesco dziś płakałam bo leciała ładna świąteczna piosenka [emoji23][emoji23][emoji23] I brzuch mnie cały czas pobolewa... Przyszły dziś testy więc do terminu @ mogę robić nawet po 2 dziennie [emoji23][emoji23][emoji23]

A jak u Ciebie? Czujesz coś?

Bez zmian, w Tesco dziś płakałam bo leciała ładna świąteczna piosenka [emoji23][emoji23][emoji23] I brzuch mnie cały czas pobolewa... Przyszły dziś testy więc do terminu @ mogę robić nawet po 2 dziennie [emoji23][emoji23][emoji23]

A jak u Ciebie? Czujesz coś?

Jedyny co to pojawilo mi sie duzo bialego sluzu i nic poza tym, czekam coraz mniej cierpliwie :-)

reklama
Do góry