reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Szynke wole jesc niz macac ;)

Tez sie za specjalnie nie interesowalam tym wszystkim, tzn. wiedzialam wszystko co i jak ale mialam wszystko zawsze jak w zegarku i dlatego nie obserwowalam jakos specjalnie organizmu i cyklu.
Teraz obserwacja raczej i tak wiele Ci nie powie bo teraz nie masz normalnego cyklu, cialo dochodzi do normy i przebiega to po prostu inaczej niz zwykly cykl. Takze nie stresuj sie. Wszystko na bank jest okej. Dla spokoju ducha mozesz isc zrobic bete :)
Te autokorekty mnie wykończą [emoji23]
Może zacznę faktycznie na szynkę żeby dojść do wprawy [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesli macie mozliwosc pogadania z psychologiem to polecam :) od 1,5 chodze na terapie, od ponad 3 choruje na depresje. Wygadanie sie i zobaczenie wielu rzeczy z innej perspektywy ogromnie mi pomoglo.

Wydaje mi się, że w niektórych przypadkach lepiej iść do specjalisty wcześniej.
Ewelina może spróbuj iść już teraz, chyba sama sobie nie poradzisz kochana. Ja też poszukuje u siebie w mieście kogoś dobrego, kto wyciągnie mnie z moich pesymistycznych jakże uroczych urojeń

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie polecam. Jesli tylko macie możliwość to nawet się nie zastanawiajcie. To co nas spotkali jest tragedią, która bedzie w nas do końca życia. Musimy nauczyć się z nią żyć

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z specjalistą chciałabym jeszcze poczekać. Powiedziałam sobie ze wezmę się za siebie od nowego roku zrobię wszystkie możliwe badania itp i jak będzie trzeba pójdę do psychologa narazie daje sobie jeszcze miesiąc czasu. Dziękuję wam dziewczyny ze tak miło mnie przyjeliscie do grona :*

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

hej, zagladam tu rzadko, bo ciezko mi czytac kolejne smutne historie :(
u mnie finisz, Nataniel kopie niemilosiernie a niby dzieci na tym etapie sa ospale :D hehe, leci nam 36 tydzien :) juz blizej niz dalej :)
Baslan jak tam tsh?
Rozmaryn jak sie czujesz?
Trzymam mocno kciuki za staraczki i o to by sie udalo, bo sie uda, marzenia sie spelniaja, tylko trzeba walczyc zawziecie :)

Avis co u Ciebie???

Ja od dziś zaczynam nowy cykl. Miesiączka nad ranem pszyszła.

Milka dziękuję, że pytasz :) U mnie ciąg dalszy leżakowania, ale teraz jak się fatalnie czuję, to nawet mi to pasuje. Mam okropne mdłości, a co za tym idzie? Oczywiście wymioty. Nie ma znaczenia czy to rano, dzień, czy wieczór. Mój dzień zaczyna się wiszeniem na kiblu i zazwyczaj tak się kończy... Jem na siłę, tylko po to aby coś zjeść, ale zazwyczaj i tak to zwracam... I tak w kółko, jem, rzygam... Próbuję wszystkiego co się da, ale jeszcze nie znalazłam na siebie sposobu.
W środę mam wizytę, to może mój gin mi coś poleci.

A Ty jak się czujesz kochana? Trzymam kciuki, żeby ten cykl był Twój :)

Milka dziękuję, że pytasz :) U mnie ciąg dalszy leżakowania, ale teraz jak się fatalnie czuję, to nawet mi to pasuje. Mam okropne mdłości, a co za tym idzie? Oczywiście wymioty. Nie ma znaczenia czy to rano, dzień, czy wieczór. Mój dzień zaczyna się wiszeniem na kiblu i zazwyczaj tak się kończy... Jem na siłę, tylko po to aby coś zjeść, ale zazwyczaj i tak to zwracam... I tak w kółko, jem, rzygam... Próbuję wszystkiego co się da, ale jeszcze nie znalazłam na siebie sposobu.

Uroki ciąży :) po 12TC na szczęście wszystkie dolegliwości się zmiejszają. Byłaś już u ginekologa?

U mnie miesiączki ciąg dalszy. Jeszcze przyplątało się zapalenie ucha. Ibuprom zatoki i krople do uszu pomagają doraźnie, nie chcę wylądować na antybiotyku.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

no i przypomnialas mi moje poczatki ciazy, ale spoko, lacze sie w bolu, bo koncowke mam taka sama :D

Ostatnia edycja:
Do góry