Swieta Bozego Narodzenia
reklama
××Ewela××
Fanka BB :)
O jaki słodki prezent najlepsZy na świecie długo się starałaś ?Swieta Bozego Narodzenia
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Rozmaryn a długo się starałaś o dzidzie ?Ją mam na początek lutego (mam nadzieję że wytrzymam do połowy stycznia). Lux u mnie brakuje tylko właściwie kosmetyków ale ja większość rzeczy mam po starszemu.
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Wogóle się nie starałam. Ta ciąża to totalna wpadka. Chodziłam do psychologa, ona pomogła mi się odbić od dna. Postanowiliśmy odłożyć starania na koniec roku zająć się pracą i remontem domu, nawet kupiliśmy nowy samochód i w momencie kiedy było nam że sobą naprawdę super wpadliśmy i to przy pełnym zabezpieczeniu ☺ tak miało być
××Ewela××
O matko jak fajnie zazdroszczę I cieszę się bardzo jesteś przykładem ze wyluzowanie pomagaWogóle się nie starałam. Ta ciąża to totalna wpadka. Chodziłam do psychologa, ona pomogła mi się odbić od dna. Postanowiliśmy odłożyć starania na koniec roku zająć się pracą i remontem domu, nawet kupiliśmy nowy samochód i w momencie kiedy było nam że sobą naprawdę super wpadliśmy i to przy pełnym zabezpieczeniu [emoji5] tak miało być
KaSia86
Ja, w razie jakby nie wychodziło, dla odwrócenia uwagi planuję górkę w domu dobudować [emoji3]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
zaszlam w 3 cykluO jaki słodki prezent najlepsZy na świecie długo się starałaś ?
przedtem pol roku staran i ciaza, ktora niestety stracilam i rok staran i odpuscilam i po przerwie szybko sie udalo
kosmetyki nabylam w aptece internetowej, taniej wyszlo
reklama
××Ewela××
Chyba przyszła @ narazie delikatne ale pewnie się rozkręci