reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

A w którym byłaś tygodniu, że konieczny był zabieg? ja też mam kontrolną wizytę 24 listopada i zobaczę co się dzieje a też btm chciała jak najszybciej wrócić do starań.
Lekarz proponował mi leki na wywołanie poronienia, ale i tak wszystko miało zakończyć się zabiegiem, więc poprosiłam żeby odrazu zrobili zabieg, przerażała mnie wizja tych wszystkich skurczy przez min 10 godzin...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lekarz proponował mi leki na wywołanie poronienia, ale i tak wszystko miało zakończyć się zabiegiem, więc poprosiłam żeby odrazu zrobili zabieg, przerażała mnie wizja tych wszystkich skurczy przez min 10 godzin...

Czyli pozostaje nam czekać na kolejne wizyty :-)miejmy nadzieję że rok 2017 przyniesie nam więcej szczęścia.

Myślicie, że to prawda z tym liczeniem od poronienia jako pierwszy dzień cyklu? Jeśli tak to by wynikało, że mi się spóźnia miesiączka 5 dni.

Dziś mija 6 lat jak straciłam swoje pierwsze szczęście :(
Mineło tyle lat, a ja jak co roku pamiętam o tym co się wydażyło. Strasznie to przeszłam, nie mogłam się podnieść.
Teraz to zupełnie inaczej pewnie dlatego, że mam dziecko.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie martw się, zabieg to nic strasznego, nic nie boli... A z tym odczekaniem 3 miesięcy to jest różnie, co lekarz to inna opinia... Myślę że kontrola po zabiegu odpowie na pytanie czy macica się zregenerowała i czy można zacząć starania [emoji5] Ja,mimo że minął dopiero tydzień od zabiegu, nastawiam się że od grudnia będziemy mogli znowu działać [emoji4] Dowiem się pewnie za tydzień, a do tego czasu muszę męża trzymać na dystans [emoji23]

Mam nadzieję że będziemy mogli się starać szybciej :Djuż jestem po zabiegu i tak pisałaś to nic strasznego trwało może 10 min teraz czuje się dobrze i chciałabym żeby mnie wypuścili do domu ale nie bardzo chce się doktorka zgodzić :(
A Ty po zabiegu leżałas jeszcze w szpitalu i po jaki czasie idzie się na pierwszą wizytę kontrolna ?

No i niestety jestem po USG i nie oczyścilo się wszystko muszę mieć zabieg :(a byłam takiej dobrej myśli:(niestety trzeba będzie odłożyć starania za 3 miesiące :( A już myślałam że odczekam tylko jeden cykl :(
Kochana na to nie ma reguly.. mi jak lekarz powie na wizycie ze jest ok to ja odczekam dwie @ i bedziemy sie starac:) jedna @ już zaliczyłam, jeszcze poczekam na grudniowa;)

Kochana na to nie ma reguly.. mi jak lekarz powie na wizycie ze jest ok to ja odczekam dwie @ i bedziemy sie starac:)
Ja też bym tak bardzo chciała ale zobaczymy jak to będzie czas pokaże :)jestem dobrej myśli :D napewno będzie dobrze i w końcu zostaniemy docenione za te wszystkie cierpienia które musimy przejść i będziemy miały śliczne i zdrowe dzieciatka :)

Czemu akurat minimum 10 godzin?
Kazda reaguje inaczej na tabletke. Ja skurcze mialam przez pol godziny, nic nie bolaly.
Takze nie kazda boli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry