Marta1985@
Fanka BB :)
Dziękuję za miłe słowa już dzisiaj nie widzę wszystkiego w takich czarnych barwach jak pierwszego dnia jak to się stało byłam załamanaTeraz doczytalam ze masz juz jedno dziecko... to tak jak ja... Wiesz, powiem ci, moja gin tez mi powiedziala ze 3 msc odczekac, ja chce odczekac dwie @.. uwazam, ze ile ludzi, tyle teorii, a co ma byc to bedzie... organizm bedzie gotowy na przyjecie ciazy, to ja przyjmnie... znam dziewczyne co zaszla od razu po poronieniu, nie czekajac nawet na @ i donosila sliczna dziewczynke i juz ma roczek tak wiec ja uwazam, ze natura sama wie co powinna zrobic wiadomo, inaczej jak sie
poroni samoistnie a jak jest potrzebny zabieg, ale glowa do gory.. wiem, ze mi latwo sie mowi, bo u mnie juz minal prawie miesiac, ale tez tak bedziesz myslec, zobaczysz ja juz jestem po pierwszej @ i czekam na wizyte u gin
Teraz wierzę że będzie dobrze musi być mam cudowna córcie ,wspaniałego męża i rodzinę więc mam dla kogo żyć i mam nadzieję że całkiem niedługo pojawi się jeszcze jedna ważna osoba w moim życiu już ciągle o tym myślę
Trzymam kciuki za wizytę żeby wszystko było ok i wiem że tak będzie