manki3
Fanka BB :)
U mojej też stwierdzili "obrzęk" :/ ale kariotyp wyszedł normalny... I to był 9 tydzień.Z dzieckiem? przeziernosc za duża, dziecko za małe, PAPPA tragiczna ZP 1:8, miałam biopsje , która wykluczyła trisomie , ale czekam jeszcze na pełen kariotyp. We środę miałam usg i juz widziałam tylko bezruch... Lekarz powiedział, ze była pewnie bardzo chora, ze wystąpił obrzęk płodu. Nie wiem dlaczego...
Także co się stało z moim dzieckiem - nie wiem.
Ale ogólne informacje o przyczynach poronień jakoś mnie podnosiły na duchu, bo pozwala zrozumieć, ze to nie stało się przez moje zaniedbanie, że w ogóle nie mogłam mieć na to wpływu... chyba dlatego łatwiej mi było.
Z jednej strony bardzo chce , nie wyobrażam sobie , ze jej nie zobaczę, ale z drugiej boje sie strasznie . ...
Dlaczego?
Dziewczyny, czy robiłyście pochówek dla dzieci urodzonych tak wcześnie ? Ja w ogole nie wiedziałam ze moge mieć taka możliwość.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie potrafili mi powiedzieć co się mogło stać, stwierdzili, że może łożysko. Ale z tego, co wiem to do 10 tygodnia jeszcze łożysko dziecka nie odżywia, więc chyba jednak coś innego.
Ostatnia edycja: