KaSia86
Fanka BB :)
Kurcze, to nieciekawie :-/ Może organizm po prostu potrzebuje czasu żeby dojść do normy... U mnie też drugi dzień silny ból, tak silnych miesiączkowych nie miałam i właśnie głównie z prawej strony kłuje i pulsuje... Nie pomagają nawet dwie podwójne tabletki ibuprofenu :-/U mnie dzieję się coś dziwnego. Jak zaczęłam krwawić przed poronieniem to bolał mnie okropnie prawy jajnik. Lekarze to badali, ale ponoć nic tam nie było. Teraz już od tygodnia ten jajnik znów piecze, ale dwa razy mocniej. Ja mam tylko ten jeden funkcjonujący. Wcześniej takiego silnego bólu nie odczuwałam. Był podobny, ale to zawszę jak miałam o owulacje.
Psychicznie jest prawie ok. Tematu poronienia wśród mojej rodziny nieda się ominąć. Jakaś ciotka daleka czy też kuzynostwo potrafią palnąć ,,noo słyszałam co się stało" a ja jakoś nie chcę z nikim o tym rozmawiać.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po zabiegu psychicznie czuję się o wiele lepiej, miałam czas na oswojenie się z tym wszystkim przez ostatnie tygodnie... Choć strach jest, czy to wszystko się nie powtórzy :-(
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom