tak mala Rosa juz na swiecie, Anetka kilka dni temu sie rozpakowalaBeti gratuluję :-) Aneta Ty już urodziłaś? Czemu się nie chwalisz?????? Bafinko hop hop jak tam?
reklama
G
gość_forum
Gość
Hehe wole sie nie rozmarzac bo sie jeszcze nakreceWrzesień to fajny miesiąc na poród ;-)
Ekstra teraz odpoczywaj a dzidzia bedzie roslaTo może ja tak na chwilkę jeszcze, dziś byłam na wizycie......
Jest serduszko!!!!! [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji738][emoji179]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dostalam @ po poronieniu wczoraj. 26 dni po zabiegu. Od piatku bolalo mnie podbrzusze ze juz myslalam ze w pt bedzie ale nie. W sob rano jak wstalam to myslalam ze z bolu nie wytrzymam. Musialam wziasc nospe forte. Przeszlo ale znow @ nie dostalam. Wczoraj jak wstalam to powtorka boli. Czulam sie jak przy porodzie z corka haha. I tak moze z godzine po przebudzeniu jak ze mnie luchnelo to juz wiedzialam ze to @. Polecialam do lazienki i ciurkiem lecialo.. Bardzo obfity ten okres ale od momentu pojawienia sie krwi juz brzuch nie boli. Tylko leci ze mnie jak ze swini hehe. Dlugosc cyklu zostala zachowana jedyny plus tego wszystkiego pod koniec listopada chce zapisac sie na wizyte do gina na kontrole po zabiegu.
Lux no trzeba przyznać, że ładnie spadło. zaAle miesiąc powtórzę znowu wyniki, tak dla swojejmnie wiadomości.
Aneta gratulacje!
Dziewczyny jak dojdziecie do siebie to pochwalcie się maluchami forumowym ciociom
Lux no Ty następna już coś wiadomo w sprawie cc?
Rozmaryn na kiedy masz termin?
Beti a w ogóle jak się czujesz?
Paraplu masz rację nie ma na co czekać, bo nigdy nie będzie odpowiedniego momentu na dziecko, zawsze będzie czegoś brakować. Jakbym mogła cofnąć czas to bym się szybciej starała.
Aneta gratulacje!
Dziewczyny jak dojdziecie do siebie to pochwalcie się maluchami forumowym ciociom
Lux no Ty następna już coś wiadomo w sprawie cc?
Rozmaryn na kiedy masz termin?
Beti a w ogóle jak się czujesz?
Paraplu masz rację nie ma na co czekać, bo nigdy nie będzie odpowiedniego momentu na dziecko, zawsze będzie czegoś brakować. Jakbym mogła cofnąć czas to bym się szybciej starała.
G
gość_forum
Gość
Baslan ja czuję się nadal wyśmienicie, nic zero objawów [emoji5]
Za dwa tyg kolejna wizyta [emoji38]
Za dwa tyg kolejna wizyta [emoji38]
kamkaz
Fanka BB :)
Beti super gratuluję ... tym razem musi się udać :-) buziaki dla Ciebie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom