reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dostalam @ po poronieniu wczoraj. 26 dni po zabiegu. Od piatku bolalo mnie podbrzusze ze juz myslalam ze w pt bedzie ale nie. W sob rano jak wstalam to myslalam ze z bolu nie wytrzymam. Musialam wziasc nospe forte. Przeszlo ale znow @ nie dostalam. Wczoraj jak wstalam to powtorka boli. Czulam sie jak przy porodzie z corka haha. I tak moze z godzine po przebudzeniu jak ze mnie luchnelo to juz wiedzialam ze to @. Polecialam do lazienki i ciurkiem lecialo.. Bardzo obfity ten okres ale od momentu pojawienia sie krwi juz brzuch nie boli. Tylko leci ze mnie jak ze swini hehe. Dlugosc cyklu zostala zachowana ;) jedyny plus tego wszystkiego:p pod koniec listopada chce zapisac sie na wizyte do gina na kontrole po zabiegu.

Lux no trzeba przyznać, że ładnie spadło. zaAle miesiąc powtórzę znowu wyniki, tak dla swojejmnie wiadomości.
Aneta gratulacje!
Dziewczyny jak dojdziecie do siebie to pochwalcie się maluchami forumowym ciociom :)
Lux no Ty następna :happy2: już coś wiadomo w sprawie cc?
Rozmaryn na kiedy masz termin?
Beti a w ogóle jak się czujesz?
Paraplu masz rację nie ma na co czekać, bo nigdy nie będzie odpowiedniego momentu na dziecko, zawsze będzie czegoś brakować. Jakbym mogła cofnąć czas to bym się szybciej starała.

reklama
Do góry