Bafinka
Fanka BB :)
beti czemu tak mówisz? przecież beta ładnie rośnie! musi być dobrze!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nic tylko wykorzystać meza póki się da. ( trochę Ci zazdroszczę takiego męża )Cześć kobietki!
Witam nowe dziewczyny, przykro mi, że wy też musialyscie przez to przejść.
Gratuluję tym które zobaczyly 2 kreski! cieszę się razem z Wami. Wszystko będzie dobrze.
Cieszę się, jeszcze o mnie pamiętacie. Kamkaz już z 5 razy planowałam zadzwonić i zawsze coś.
Pracy mam masę, ale cieszę się, bo nie rozmyslam. tzn owszem, ale nie aż tak bardzo. Ciśnienie opadlo, nie poddaje się, ale pełen luz. Za to mój M ostatnio nie do poznania, najchętniej kilka razy dziennie by mnie dopadal, samochodu szuka z dużym bagaznikiem bo zakupy, wózek itp, a ja patrzę na niego jak na kosmite. 13 grudnia wizyta u prof, zobaczymy co powie.
Pozdrawiam wszystkie i kibicuje z całego serca
Kamkaz widzisz mówiłam, że Piotruś się podniesie. Zadzwonię w przyszłym tygodniu kochana
Rozumiem.. Ja poronilam raz, tylko teraz.. Pierwsza ciaza bezproblemowa, 6 lat temu urodzilam corke. Teraz tez nie pomyslalam ze cos mogloby sie stac a sie stalo. . ale juz nie umiem sie doczekac kiedy znow zaczniemy sie staracO pierwszą ciążę staraliśmy się 1,5roku. Straciłam ją w 6 tygodniu według USG. W drugą zaszłam po 3 latach i udało się urodzić córeczkę. Teraz 3 ciąża stracona w 7 tygodniu, staraliśmy się o nią 5 cykli.
Sądziłam, że nie będzie bolało. Racjonalnie sobie tłumaczyłam, że pewnie z dzidzią było coś nie tak, a teraz odczuwam ból po stracie, taką pustkę, złość, że kolejny raz coś zawiodło.
Udaję przed najbliższymi, że wszystko gra, ale tak nie jest!!
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedy wznawiacie starania?Rozumiem.. Ja poronilam raz, tylko teraz.. Pierwsza ciaza bezproblemowa, 6 lat temu urodzilam corke. Teraz tez nie pomyslalam ze cos mogloby sie stac a sie stalo. . ale juz nie umiem sie doczekac kiedy znow zaczniemy sie starac
Przykro mi z powodu Twojej straty...Witam was wszystkie,
Mam nadzieję że przymierze mnie do swojego grona.. Niestety wczoraj dowiedziałam się że maluszek przestał się rozwijać.to nasz 10 tydzień. W poniedziałek rano mam zabieg i przeżywam katusze.. Szukam wsparcia u osób przeszły przez to samo bo tylko takie osoby są w stanie mnie zrozumieć..
Nie wiem co mam myśleć.. I czy jeszcze w ogóle próbować.. Kolejnej straty już nie dźwignę ;(
Napisane na D6633 w aplikacji Forum BabyBoom