u mnie tez mega rozpychanie, fajne uczucie wyprawka kupiona?Zaczęłam 3 trymestr i zaczęło się narzekanie. Bolą mnie plecy i żebra i nie wiem jak sobie poradzić. Młoda kopie i rozpycha się
reklama
chciejka32
Fanka BB :)
Rozmaryn wizyta 13.12. Zastanawiam się czy nie zrobić jakiś badań, przed tą wizytą. Nie mam pojęcia jak wygląda taka wizyta i jakie badania zleci profesor.
Bafinka
rozmaryn dziękuję że pytasz. Ogólnie to odliczam i się cieszę ale też rozpamiętuję.. nie planujemy już więcej dzieci a te 9 m-cy tak szybko minęło.. no i teraz wszystko się zmieni.. koniec spokoju mój Gabiś już sam się ogarnia.. jedyne co to pyta o wszystko czy może albo jak zrobić ale co do czego robi sam.. nawet sam się kąpie, sam zasypia a teraz takie małe bezbronne maleństwo zdane na mnie 24 godz na dobę już zapomniałam jak to jest
no i trochę się boję cesarki.. ale wszystko do przeżycia przecież
a jak ty się czujesz??
jak reszta mamusi??
a jak ty się czujesz??
jak reszta mamusi??
Bafinka
chciejka a ty masz genetyka tak?? będzie pyt o choroby w rodzinie twojej i męża no i pobierze od was próbkę krwi do badań i po miesiącu są wyniki jak jest ok to wysyłają jak coś nie tak to jest druga wizyta
ja sie niedlugo dowiem, czy bede miec cc czy sn i mam stresa, bo nie boje sie, ale wolalabym snrozmaryn dziękuję że pytasz. Ogólnie to odliczam i się cieszę ale też rozpamiętuję.. nie planujemy już więcej dzieci a te 9 m-cy tak szybko minęło.. no i teraz wszystko się zmieni.. koniec spokoju mój Gabiś już sam się ogarnia.. jedyne co to pyta o wszystko czy może albo jak zrobić ale co do czego robi sam.. nawet sam się kąpie, sam zasypia a teraz takie małe bezbronne maleństwo zdane na mnie 24 godz na dobę już zapomniałam jak to jest
a jak ty się czujesz??
jak reszta mamusi??
G
gość_forum
Gość
Chciejko po wizycie wieści takie ze ciąża owszem jest ale dużo młodsza około 4-5 tydzień musze czekać jeszcze tydzień i wszystko będzie wiadomo
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Bafinka
beti to czekamy dalej i uszy do góry
lux a czemu myślisz o cc?
mam wade wzroku i musze czekac co okulista powiebeti to czekamy dalej i uszy do góry
aneta_ck
Hej dziewczynki.
Witam nowe mamy. Dla waszych aniołków[*]
Ja juz żyje tylko porodem. Caly czas mam skurcze ale nieregularne jeszcze. Rozwarcie zadne a szyjka jak była tak jest miekka od 26 tyg czekam i proszę córkę zeby juz sie zdecydowala bo czuje sie fatalnie. Wszystkie tabletki odstawione i ten bol mnie wykańcza. Jak nie urodze 30 to mam na wywolanie sie stawic. Nie chcą dluzej czekac z ta moja cukrzyca. Z jednej strony mnie to cieszy a z drugiej boje sie wywolywania. Z synkiem juz mialam i bardzo zle wspominam.
Beti kciuki mocno zaciśnięte. Dawah znac zaraz po wizycie
Witam nowe mamy. Dla waszych aniołków[*]
Ja juz żyje tylko porodem. Caly czas mam skurcze ale nieregularne jeszcze. Rozwarcie zadne a szyjka jak była tak jest miekka od 26 tyg czekam i proszę córkę zeby juz sie zdecydowala bo czuje sie fatalnie. Wszystkie tabletki odstawione i ten bol mnie wykańcza. Jak nie urodze 30 to mam na wywolanie sie stawic. Nie chcą dluzej czekac z ta moja cukrzyca. Z jednej strony mnie to cieszy a z drugiej boje sie wywolywania. Z synkiem juz mialam i bardzo zle wspominam.
Beti kciuki mocno zaciśnięte. Dawah znac zaraz po wizycie
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Aneta, ale szybko ta Twoja ciąża zleciała, a pamiętam jak pisałaś o krwawieniach, pobycie w szpitalu, dużym krwiaku. Szok! Ty już na końcówce.
Beti, będzie wszustko dobrze, tylko to czekanie jest najgorsze! A nie chcesz zbadać bety dwa razy? Nie musiałabyś tyle czekać. Dzidziol sobie rośnie pomału. A jaką miałaś wielkość zarodka i pęcherzyka?
Aneta, ale szybko ta Twoja ciąża zleciała, a pamiętam jak pisałaś o krwawieniach, pobycie w szpitalu, dużym krwiaku. Szok! Ty już na końcówce.
Beti, będzie wszustko dobrze, tylko to czekanie jest najgorsze! A nie chcesz zbadać bety dwa razy? Nie musiałabyś tyle czekać. Dzidziol sobie rośnie pomału. A jaką miałaś wielkość zarodka i pęcherzyka?