Lux no to jak niedowagi nie było to tym bardziej się nie przejmuj
ja chudzina byłam jak zaszłam, w ciąży najpierw przytyłam trochę, ale potem schudłam przez cukrzycę i nikt nie krzyczał
także bez stresu!
Bafinko tak, ja karmiłam i zresztą karmię nadal
co do wagi to mi ciężko powiedzieć jak to jest. W ciąży przytyłam w sumie tylko 6 kg, zaraz po porodzie spadło ponad 9. I tak stoi, nie chudnę bardziej ale jakby nie patrzeć to ważę mniej niż przed ciążą
myślę, że to kwestia indywidualna. Często tak się mówi, że karmiąc chudniesz bo dziecko "wyciąga", ale bywa różnie.
Już tak niewiele Ci zostało
ale super!
Hajmal ja testów owu nie robiłam ale myślę podobnie jak baslan-jak dla mnie to ten test nie jest pozytywny bo kreska jest jaśniejsza od kontrolnej. Z tego co dziewczyny pisały to czasem tak jest, że cały czas są dwie kreski bo zależy to od ich czułości. Ale pozytywny zawsze dopiero wtedy gdy testowa jest ciemniejsza lub o tym samym nasyceniu co kontrolna.
Chciejka super, że tak się kręci rękodzieło
no i że się udało wizytę jeszcze w tym roku umówić! Choć znowu jakie różnice są w różnych regionach Polski to jest szok! Bo teraz właśnie na dniach na innym forum dziewczyna pisała, że na październik ją umówili do por. gen