reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

powiem ci szczerze ale cie nie chce straszyć, sprawdzaj tylko czy nie ma mocniejszego i słabszego bólu. Leż i jedz na leżąco do lekarza. Wiem ze moze przewrażliwiona jestem ale uwazaj na siebie
juz raz wyladowalam z bekiem na ip w 21 tygodniu, bo bolal brzuch jak okres i malego nie czulam, teraz maly kopie od rana, bol zaczyna ustepowac powoli, ale i tak sie boje :( bede siebie obserwowac i uwazam na siebie, moze maly mi gdzies tam uciska, nie wiem

reklama
możliwe,ale człowiek jest spokojniejszy jak sprawdzi. Gdzieś czytałam ze jak sie położysz z biodrami wyzej głowy to jeszcze dodatkowo pomaga na takie bóle. Ze odciąża szyjkę

możliwe,ale człowiek jest spokojniejszy jak sprawdzi. Gdzieś czytałam ze jak sie położysz z biodrami wyzej głowy to jeszcze dodatkowo pomaga na takie bóle. Ze odciąża szyjkę
mialam usg w srode i ginka na kazdym usg bada szyjke i na szczescie caluski czas ok, leze caly czas, maly uciska na pecherz i siku ciagle mi sie chce, musze sie polozyc tak jak piszesz :)

Lux uważaj na siebie, może jednak warto pojechać na ip albo pogadaj z ginką, która prowadzi Twoją ciążę. Lepiej dmuchać na zimne.
Hajmal wiem, że szkoda cyklu, mi też przez pogorszenie tsh i ft4 wszystko się pochrzaniło

Lux uważaj na siebie, może jednak warto pojechać na ip albo pogadaj z ginką, która prowadzi Twoją ciążę. Lepiej dmuchać na zimne.
Hajmal wiem, że szkoda cyklu, mi też przez pogorszenie tsh i ft4 wszystko się pochrzaniło
no tak jak mowie jak zacznie mocno bolec to pojade, bol ustapil po lekach, czuje sie teraz dobrze

reklama
Lux dbaj o siebie i malego. Odpoczywaj jak najwiecej dopoki mozesz. A myslalas ze to moze pecherz Cię tak boli? Albo mi tak jeszcze czasami nerki promieniuja bo mam te zastoje moczu w obu. Bol jest j z tyłu plecow i promieniuje na brzuch. U mnie mala tak tanczy w brzuchu ze zaraz sie przez pępek przekopie. Smakowala jej zupka i kawka :)

Hajmal Baslan czekam na pozytywne wieści od Was. Oby jak najszybciej udalo sie uregulować sprawy hormonalne i zebyscie nam sie tu pozytywnymu testami chwaliły.

Rozmaryn Bafinka jak u Was?

Do góry