juz raz wyladowalam z bekiem na ip w 21 tygodniu, bo bolal brzuch jak okres i malego nie czulam, teraz maly kopie od rana, bol zaczyna ustepowac powoli, ale i tak sie boje bede siebie obserwowac i uwazam na siebie, moze maly mi gdzies tam uciska, nie wiempowiem ci szczerze ale cie nie chce straszyć, sprawdzaj tylko czy nie ma mocniejszego i słabszego bólu. Leż i jedz na leżąco do lekarza. Wiem ze moze przewrażliwiona jestem ale uwazaj na siebie
reklama
mialam usg w srode i ginka na kazdym usg bada szyjke i na szczescie caluski czas ok, leze caly czas, maly uciska na pecherz i siku ciagle mi sie chce, musze sie polozyc tak jak piszeszmożliwe,ale człowiek jest spokojniejszy jak sprawdzi. Gdzieś czytałam ze jak sie położysz z biodrami wyzej głowy to jeszcze dodatkowo pomaga na takie bóle. Ze odciąża szyjkę
Lux uważaj na siebie, może jednak warto pojechać na ip albo pogadaj z ginką, która prowadzi Twoją ciążę. Lepiej dmuchać na zimne.
Hajmal wiem, że szkoda cyklu, mi też przez pogorszenie tsh i ft4 wszystko się pochrzaniło
Hajmal wiem, że szkoda cyklu, mi też przez pogorszenie tsh i ft4 wszystko się pochrzaniło
no tak jak mowie jak zacznie mocno bolec to pojade, bol ustapil po lekach, czuje sie teraz dobrzeLux uważaj na siebie, może jednak warto pojechać na ip albo pogadaj z ginką, która prowadzi Twoją ciążę. Lepiej dmuchać na zimne.
mam nadzieje, ze to po prostu maly sie rozpycha i wiezadla sie rozciagajato dobrze
wczoraj czulam ucisk na pecherz, ale bardzo silny, chcialo mi sie siku a nie moglam i moze jakos maly sie obraca, no nie wiem juzpewnie masz rację
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Lux dbaj o siebie i malego. Odpoczywaj jak najwiecej dopoki mozesz. A myslalas ze to moze pecherz Cię tak boli? Albo mi tak jeszcze czasami nerki promieniuja bo mam te zastoje moczu w obu. Bol jest j z tyłu plecow i promieniuje na brzuch. U mnie mala tak tanczy w brzuchu ze zaraz sie przez pępek przekopie. Smakowala jej zupka i kawka
Hajmal Baslan czekam na pozytywne wieści od Was. Oby jak najszybciej udalo sie uregulować sprawy hormonalne i zebyscie nam sie tu pozytywnymu testami chwaliły.
Rozmaryn Bafinka jak u Was?
Hajmal Baslan czekam na pozytywne wieści od Was. Oby jak najszybciej udalo sie uregulować sprawy hormonalne i zebyscie nam sie tu pozytywnymu testami chwaliły.
Rozmaryn Bafinka jak u Was?