reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Baslan kurcze, jednak tak skoczyło! No ale najważniejsze, że już leczenie ustawione i oby szybko się unormowało.

Dżoł ale krótkie terminy! Ale Wam się udało :) my czekaliśmy ok 3 miesięcy na por gen i kariotypy.

szybko? kurde dla mnie to wiecznosc i jeszcze na wyniki sie czeka 3 tyg. moze dlatego szybko bo to invicta i kazdy moze mysli ze tam wszystko platne. w cenniku jest za kariotyp 360 zl od osoby, dopiero jak sie wczytalam to jest ze przysluguje na nfz po 2 poronieniach.

Dżoł pewnie, że szybko. Chyba Chciejka ma też genetyka, to wiem że ma bardziej odległy termin. Już po wizycie? Jak jajca?:happy2:
Natka no poszło niesamowicie, szkoda że nie znam 100% przyczyny, to bym moze mogła jakoś ją wyeliminować:no2:

Dopiero wracam. Trafilam z bzykaniem jak w morde strzelil. Juz po owu, byla wczoraj albo przedwczoraj. A przed wczoraj sie bzykalismy. Pytalam czy dzisiaj meczyc meza to powiedzial ze moze odpoczac bo juz po. Za 12 dni mam zrobic test. Przepisal clo na nastepne cykle w razie czego bo idzie na urlop. A wiesiek chyba mi nie pomogl albo za krotko go biore ( bo dopiero 1 cykl) bo sluzu wcale nie widze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

my po usg,w koncu w domku ;) maly wazy 1060 gram, ulozony jest glowka do dolu, co czuje, bo drapie mnie po kroczu hehe, na usg trzymal pepowine i sie nia bawil, ziewal i mizial sie po buzi :) ja zamiast przytyc to schudlam 1 kg

reklama
Do góry