pytala sie jak sie czuje, co jem i czy jem na noc, a ja sie pilnuje, bo zaszlam z duza waga i nie chce sie roztyc za bardzo, pilnuje tego co jem i duzo warzyw itp, maly ma dobra wage i wszystko jest ok, pewnie potem zaczne tyc pod sam koniec ciazyDżoł to pięknie teraz tylko to czekanie...
Lux super, że wszystko oki Lekarz nic nie mówił, że schudłaś?
reklama
Dżoł pewnie, że szybko pamiętam jak ja miałam skierowanie to obdzwoniłam kilka klinik, z różnych regionów Polski, a i tak najszybciej było za ok 3 m-ce bo zapisałam nas w maju a wizyta była w sierpniu
Lux gratuluję dobrych wieści. Co do wagi to się nie martw, skoro mały rośnie dobrze a Ty nie masz niedowagi to jest ok
Lux gratuluję dobrych wieści. Co do wagi to się nie martw, skoro mały rośnie dobrze a Ty nie masz niedowagi to jest ok
pytala sie jak sie czuje, co jem i czy jem na noc, a ja sie pilnuje, bo zaszlam z duza waga i nie chce sie roztyc za bardzo, pilnuje tego co jem i duzo warzyw itp, maly ma dobra wage i wszystko jest ok, pewnie potem zaczne tyc pod sam koniec ciazy
No i pięknie, bo trzeba jeść dla dwojga a nie za dwoje
jem jak jestem glodna, rzadko fast-foody, slodkie jak mnie najdzie, choc codziennie choc z 2 kostki czekolady musze zjesc lub lodaNo i pięknie, bo trzeba jeść dla dwojga a nie za dwoje
niedowaga ja zaszlam z waga 96 kg hihiDżoł pewnie, że szybko pamiętam jak ja miałam skierowanie to obdzwoniłam kilka klinik, z różnych regionów Polski, a i tak najszybciej było za ok 3 m-ce bo zapisałam nas w maju a wizyta była w sierpniu
hajmal
Fanka BB :)
wczoraj 8 dc zauważyłam u siebie trochę śluzu różowego zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny , mąż mówi może popsuty wiec zrobiłam dzis rano i też pozytywny tylko fragmenty jego są takie jak by technicznie żle wykonane ten z prawej. Czy miała któraś tak kiedyś ? żeby w 8 dniu po zaczęciu @ i 4 dni po skończonej @?
Załączniki
Bafinka
lux ale super wieści mały już nie taki mały a ty super się trzymasz z wagą..mi co wizytę 2 kg dochodzi od 2 trymestru no ale cóż.. mam całą zimę na zrzucenie..
natka ty karmiłaś piersią powiedz mi jak to jest ze stratą kg przy karmieniu?? same lecą czy dodatkowo jakąś dietę stosowałaś?? muszę poczytać co w ogóle można jesć na początku..
hajmal a długie masz cykle?? MI testy owu długo wychodziły pozytywne z 3 dni przed owu i jeszcze z dwa trzy dni po więc nie wiedziałam jak je interpretować.. ale sex to przyjemność wiec maltretowałam mojego aż miło
a u mnie zaczyna się odliczanie ale powiem wam ze jeszcze to do mnie nie dociera.. torba do szpitala nie spakowana jeszcze połowę jej zawartości nie kupione.. muszę w końcu aptekę zahaczyć.. koszulę do szpitala kupić.. ech.. teraz biorę się za pranie ubranek dla małej.. do końca tyg chce to ogarnąć.. wizytę mam 26.10 i mamy się umówić już na cc!
do dziewczyn które rodziły macie moze gdzieś listę wyprawki do szpitala??
natka ty karmiłaś piersią powiedz mi jak to jest ze stratą kg przy karmieniu?? same lecą czy dodatkowo jakąś dietę stosowałaś?? muszę poczytać co w ogóle można jesć na początku..
hajmal a długie masz cykle?? MI testy owu długo wychodziły pozytywne z 3 dni przed owu i jeszcze z dwa trzy dni po więc nie wiedziałam jak je interpretować.. ale sex to przyjemność wiec maltretowałam mojego aż miło
a u mnie zaczyna się odliczanie ale powiem wam ze jeszcze to do mnie nie dociera.. torba do szpitala nie spakowana jeszcze połowę jej zawartości nie kupione.. muszę w końcu aptekę zahaczyć.. koszulę do szpitala kupić.. ech.. teraz biorę się za pranie ubranek dla małej.. do końca tyg chce to ogarnąć.. wizytę mam 26.10 i mamy się umówić już na cc!
do dziewczyn które rodziły macie moze gdzieś listę wyprawki do szpitala??
hajmal
cykle mam 28-29 dni, a ten ostatni był dziwny, śluzu prawie nie było a kreski na testach wyszły jasniusieńkie i tylko przez 3 dni w 12-13-14 dc, potem słaba @ tylko 4 dni -myślę ze tamten cykl mógł być bez owulacji. Moze choć ten cykl będzie płodny, będę testować codziennie. Ale prokreacja to chyba mi zbrzydnie
Bafinka już nie długo
Bafinka już nie długo
wczoraj 8 dc zauważyłam u siebie trochę śluzu różowego zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny , mąż mówi może popsuty wiec zrobiłam dzis rano i też pozytywny tylko fragmenty jego są takie jak by technicznie żle wykonane ten z prawej. Czy miała któraś tak kiedyś ? żeby w 8 dniu po zaczęciu @ i 4 dni po skończonej @?
Zobacz załącznik 776737
Hajmal jak dla mnie to jeszcze nie było piku LH, przy testach owu jest tak, że ta druga kreska musi być przynajmniej tak samo mocna jak kontrolna lub ciemniejsza. Czyli jeszcze owu nie było, także działajcie
Bafinka, ale to zleciało!
reklama
Bafinka
hajmal niestety te starania mocno są uciążliwe.. obserwowanie sie itp.. ale na pewo się uda&&&&&&&&&& zaciśnięte. Ja też uważam że jeszcze owu przed tobą