reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Beti powodzenia :)

Rozmaryn mam nadzieje ze Cie szybko wypuszcza z tego szpitala i wszystko bedzie dobrze :)

Baslan kciuki za następny cykl w takim razie :)

Synek zaczyna juz w tym tyg terapie i mamy wizyte u osteopaty zeby pomogl mu nastwic blokadę którą ma na kościach czaszki. Ten tzw. Kiss syndrom. Nastawialismy juz go dwa razy ale znowu mu wrocilo albo bylo zle zrobione. Zmienilismy lekarza i moze on nam pomoze. We wtorek ma rentgen zeby ocenic jak to wygląda i potem nastawianie. Lekarz uwaza ze wlasnie to moze spowalniac jego rozwój. Bardzo bym chciala zeby to pomogło.

hej kochane melduje się i ja:) w środę miałam USG III trymestru wszystko jak najbardziej ok mała waży prawie 1,5 kg! dokucza mi juz brzuchol uciska na przeponę tak ze mi duszno i pozycji wygodnej do spania nie mogę znaleźć ale tak poza tym wszystko ok:)

aneto fajnie ze dociekałaś żeby znaleźć przyczynę zachowania synka wiele osób woli niewiedzę niż zła diagnozę.. teraz już wam będzie łatwiej jak wiecie z czym walczycie:)

beti cały czas o tobie myślę i trzymam kciki jesteś taka waleczna musi się udać!

rozmaryn a czemu do szpitala trafiłaś? długo będziesz leżeć?

balsan a ile clo brałaś? po 1 tabletce?? może za mało? trzymam kciuki za kolejn cykl

martoha chciejka zaglądacie tu jeszcze??

Witam,może ktoś z Was miał wykonywany zabieg łyżeczkowania w wawie w szpitalu na Kasprzaka?strasznie się boję a zabieg czeka mnie w środę 07.09 doszło do poronienia zatrzymanego w 7tc

Bafinko brałam po 1 tabletce i teraz znowu mam brać po 1, bo gin boi się torbieli. Zastanawiam się czy nie brać 2 albo chociaż 1,5 przecieżi tak pójdę na monitoring. Co o tym myślicie? U Ciebie to już z górki :-)
Aneta muszę poczytać o tym kiss syndrom, bo pierwszy raz o tym słyszę.
Beta, witaj. Światełko dla Twojego aniołka. Niestety nie pomogę, bo jestem z pomorza.

Balsan nie brała bym więcej niż jedną tabletkę, clo zostaje w organizmie przez kolejne trzy miesiące, a po za tym w nadmiarze działa destrukcyjne na endometrium a bez endo tez nie zajdziesz :) Nie rób nic na własną rękę, słuchaj lekarza:)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bafinko brałam po 1 tabletce i teraz znowu mam brać po 1, bo gin boi się torbieli. Zastanawiam się czy nie brać 2 albo chociaż 1,5 przecieżi tak pójdę na monitoring. Co o tym myślicie? U Ciebie to już z górki :-)
Aneta muszę poczytać o tym kiss syndrom, bo pierwszy raz o tym słyszę.
Beta, witaj. Światełko dla Twojego aniołka. Niestety nie pomogę, bo jestem z pomorza.

Link do: Kiss Syndrom : Medycyna niekonwencjonalna / Zdrowie / Dieta

Link do: Syndrom KISS - odblokowywanie kręgów szyjnych « Neurostyk Łódź

Wiecej jest na stronach po niemiecku ale w Polsce tez lekarze juz zaczynają to diagnozowac u dzieci

reklama
Baslan a to czemu gin kazał brać już dupka przy takich pęcherzykach? Nie kazał czekać czy jeszcze podrosną?
A swoją drogą aż dziwne, że nie było owulacji u Ciebie skoro endo takie grube. Z tego co pamiętam mi gin mówił, że w okolicy owu endo jest właśnie 7-8. A może jednak jakiś pęcherzyk pękł skoro takie endo ładne? Gin był pewien że płynu nie widać? :)
Ja nie eksperymentowałabym z większą dawką clo. Wbrew pozorom bardzo łatwo się przestymulować.

Bafinko 1,5 kg :) ładna waga już!

Rozmaryn szybkiego powrotu do domu :) dobrze, że jest okej już :)

Beti zaciskam kciuki!! I oczywiście czekam na wieści :)

Anetko oby synuś szybko zareagował na terapię.

Do góry