reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Beti powodzenia :)

Rozmaryn mam nadzieje ze Cie szybko wypuszcza z tego szpitala i wszystko bedzie dobrze :)

Baslan kciuki za następny cykl w takim razie :)

Synek zaczyna juz w tym tyg terapie i mamy wizyte u osteopaty zeby pomogl mu nastwic blokadę którą ma na kościach czaszki. Ten tzw. Kiss syndrom. Nastawialismy juz go dwa razy ale znowu mu wrocilo albo bylo zle zrobione. Zmienilismy lekarza i moze on nam pomoze. We wtorek ma rentgen zeby ocenic jak to wygląda i potem nastawianie. Lekarz uwaza ze wlasnie to moze spowalniac jego rozwój. Bardzo bym chciala zeby to pomogło.

hej kochane melduje się i ja:) w środę miałam USG III trymestru wszystko jak najbardziej ok mała waży prawie 1,5 kg! dokucza mi juz brzuchol uciska na przeponę tak ze mi duszno i pozycji wygodnej do spania nie mogę znaleźć ale tak poza tym wszystko ok:)

aneto fajnie ze dociekałaś żeby znaleźć przyczynę zachowania synka wiele osób woli niewiedzę niż zła diagnozę.. teraz już wam będzie łatwiej jak wiecie z czym walczycie:)

beti cały czas o tobie myślę i trzymam kciki jesteś taka waleczna musi się udać!

rozmaryn a czemu do szpitala trafiłaś? długo będziesz leżeć?

balsan a ile clo brałaś? po 1 tabletce?? może za mało? trzymam kciuki za kolejn cykl

martoha chciejka zaglądacie tu jeszcze??

Witam,może ktoś z Was miał wykonywany zabieg łyżeczkowania w wawie w szpitalu na Kasprzaka?strasznie się boję a zabieg czeka mnie w środę 07.09 doszło do poronienia zatrzymanego w 7tc

Bafinko brałam po 1 tabletce i teraz znowu mam brać po 1, bo gin boi się torbieli. Zastanawiam się czy nie brać 2 albo chociaż 1,5 przecieżi tak pójdę na monitoring. Co o tym myślicie? U Ciebie to już z górki :-)
Aneta muszę poczytać o tym kiss syndrom, bo pierwszy raz o tym słyszę.
Beta, witaj. Światełko dla Twojego aniołka. Niestety nie pomogę, bo jestem z pomorza.

Balsan nie brała bym więcej niż jedną tabletkę, clo zostaje w organizmie przez kolejne trzy miesiące, a po za tym w nadmiarze działa destrukcyjne na endometrium a bez endo tez nie zajdziesz :) Nie rób nic na własną rękę, słuchaj lekarza:)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bafinko brałam po 1 tabletce i teraz znowu mam brać po 1, bo gin boi się torbieli. Zastanawiam się czy nie brać 2 albo chociaż 1,5 przecieżi tak pójdę na monitoring. Co o tym myślicie? U Ciebie to już z górki :-)
Aneta muszę poczytać o tym kiss syndrom, bo pierwszy raz o tym słyszę.
Beta, witaj. Światełko dla Twojego aniołka. Niestety nie pomogę, bo jestem z pomorza.

Link do: Kiss Syndrom : Medycyna niekonwencjonalna / Zdrowie / Dieta

Link do: Syndrom KISS - odblokowywanie kręgów szyjnych « Neurostyk Łódź

Wiecej jest na stronach po niemiecku ale w Polsce tez lekarze juz zaczynają to diagnozowac u dzieci

reklama
Baslan a to czemu gin kazał brać już dupka przy takich pęcherzykach? Nie kazał czekać czy jeszcze podrosną?
A swoją drogą aż dziwne, że nie było owulacji u Ciebie skoro endo takie grube. Z tego co pamiętam mi gin mówił, że w okolicy owu endo jest właśnie 7-8. A może jednak jakiś pęcherzyk pękł skoro takie endo ładne? Gin był pewien że płynu nie widać? :)
Ja nie eksperymentowałabym z większą dawką clo. Wbrew pozorom bardzo łatwo się przestymulować.

Bafinko 1,5 kg :) ładna waga już!

Rozmaryn szybkiego powrotu do domu :) dobrze, że jest okej już :)

Beti zaciskam kciuki!! I oczywiście czekam na wieści :)

Anetko oby synuś szybko zareagował na terapię.

Do góry