reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny :) a za Twoją wizytę bafinko zaciskam kciuki :*

Kamkaz ale Piotruś rośnie :) szkoda, że tak Ci się poprzestawiał z tym spaniem, ale może to tylko tak przejściowo, parę dni.

Doris to Ty już odliczasz dni! Trzymam kciuki za rozwiązane &&&

Pozdrawiam wszystkie :)

reklama
Dziewczyny ogromne gratulacje [emoji8]
Tak bardzo się cieszę że u Was wszystko dobrze.

U mnie jeszcze 6 dni do @. Nie mogę się doczekać testowania. Przeczucie jako takich nie mam choć nadzieję ogromną. Właśnie jestem na etapie poszukiwania nowego lekarza. Przez tego obecnego konowala czuję się zaniedbana. Poza tym słyszałam że naciaga na kasę. Robi jakieś badania których nie refunduje kasa chorych nie informując o tym pacjentek, po czym przychodzą im rachunki do domu. Ostatnio koleżanka tak miała i dostała rachunek na 156 €.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

lux na grzybka dostałam nystatyne i clotrimazol( po 12 tc już można używać tej maści także dobrze wiedzieć bo jest tania a skuteczna)
dziś przez chwile pokazał mi sie różowy śluz.. już zaczęłam panikować ale to pewnie tylko incydent bo już jest dobrze:)
u nas straszny upał na dwór nie da się wyjść.. a chciałam iść na spacer.. a co u was??

reklama
Do góry