reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

U mnie synek znowu chory. Katar i goraczka do 38.5. Niby nie duzo ale jednak. No i nic poza tym. Zero kaszlu je normalnie się bawi. Gdyby nie karar to nawet na chorego by nie wygladal. Nie wiem co z tym fantem zrobić. Czy juz z rano go ciągnąć do pediatry czy odczekac jeszce jeden dzień i zobaczyc co się z tego wykluje. Muszw jutro trochę z czasem pokombinowac bo mąż od 6 w pracy a ja mam diabetologa akurat jutro na 10.30 i się nie wyrobie do dwoch lekarzy. Ehhh chcialabym byc w dwoch miejscach :D

Juz trochę się uspokoilam bo tym badaniu w piatek. Tak wszystko dokładnie lekarz pomierzyl i wszystko posprawdzal. Jasne ze nie da mi samo usg gwarancji ale w opisie badania stoi ze na podstawie badania usg wyklucza sie wady chromosonalne. Troche to pociesza:) musze jeszcze tylko dryndnac do gina jak moje wyniki z wymazu czy już sa i czy dalej infekcje mam.

Bafinko Ty chyba bralad tez antybiotyk na infekcje prawda? Slyszalam ze czesto jako skutek uboczny antybiotyku wystepuje wlasnie grzybica. Mam nadziej ze nie zalapie bo ja tez juz po i jeszcze po tabletkach antybakteryjnych jestem

reklama
lux na grzybka dostałam nystatyne i clotrimazol( po 12 tc już można używać tej maści także dobrze wiedzieć bo jest tania a skuteczna)
dziś przez chwile pokazał mi sie różowy śluz.. już zaczęłam panikować ale to pewnie tylko incydent bo już jest dobrze:)
u nas straszny upał na dwór nie da się wyjść.. a chciałam iść na spacer.. a co u was??
no to masz te specyfiki co ja bralam :) my w poludnie i teraz w miescie bylismy na lotach

dzień doby:)
kurcze u mnie pada pogoda do d... a ja mam tyle spraw do załatwienia na mieście..
coraz ciężej mi wbić się w spodnie z przed ciąży więc jestem zmuszona rozejrzeć się za nową garderobą.. ale nie mam pomysłu co bym chciała.. wy stawiacie na spodnie spódniczki czy getry?
mąż w pracy do 18 a ja nie wiem co ze sobą zrobić.

dzień doby:)
kurcze u mnie pada pogoda do d... a ja mam tyle spraw do załatwienia na mieście..
coraz ciężej mi wbić się w spodnie z przed ciąży więc jestem zmuszona rozejrzeć się za nową garderobą.. ale nie mam pomysłu co bym chciała.. wy stawiacie na spodnie spódniczki czy getry?
mąż w pracy do 18 a ja nie wiem co ze sobą zrobić.
ja mam z allegro spodnie z pasem, takie legginsy, fajne sa

Załączniki

• Zdjęcie0343.jpg
    Zdjęcie0343.jpg
    606,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry