reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

udzielałam się trochę na lutówkach ale chyba przestanę bo tylko się stresuję niepotrzebnie. Już się zaczyna boom pierwszego usg i niektóre mają już serduszka a niektóre puste jaja płodowe. Pozatym już planują wyprawkę... wózki itp... masakra jakaś

reklama
udzielałam się trochę na lutówkach ale chyba przestanę bo tylko się stresuję niepotrzebnie. Już się zaczyna boom pierwszego usg i niektóre mają już serduszka a niektóre puste jaja płodowe. Pozatym już planują wyprawkę... wózki itp... masakra jakaś
ten poczatek najgorszy, pamietam na grudniowkach, co sie dzialo

Tak ja tez to pamietam :( ja nie moge sie dzis ogarnąć. Boje sie jak cholera jutra :(

Wszystkim wizytujacym jutro &&&&

Doris fajnie ze Wy już na finiszu. Powodzenia :)

hej jestem i ja.. u nas dziś upał nic sie nie chce..

doris mi też się dłuży ciebie to już prawie koniec:) a wypuścili cię do domku??

rozmaryn no najtrudniejsza wizyta przed tobą.. ja przed tą pierwszą wizytą to już prawie 2 dni nic nie jadłam tak się stresowałam.. chociaż to i tak nic by nie zmieniło.. co do forum z terminem to ja na listopadówkach też sie nie udzielam.. na początku włąśnie one wszystko planowały gdzie ja panikowałam.. i tematy zakupowe dla mnie duz za wcześnie poruszone a poza tym piszą z 30-35 str dziennie i jeszcze mają pod tematy więc jak dla mnie nie do ogarnięcia..

aneta trzymam kciuki za jutro:)

kamkaz ostatnio myślałam o twoim Piotrusiu jak on się czuje??

hej jestem i ja.. u nas dziś upał nic sie nie chce..

doris mi też się dłuży ciebie to już prawie koniec:) a wypuścili cię do domku??

rozmaryn no najtrudniejsza wizyta przed tobą.. ja przed tą pierwszą wizytą to już prawie 2 dni nic nie jadłam tak się stresowałam.. chociaż to i tak nic by nie zmieniło.. co do forum z terminem to ja na listopadówkach też sie nie udzielam.. na początku włąśnie one wszystko planowały gdzie ja panikowałam.. i tematy zakupowe dla mnie duz za wcześnie poruszone a poza tym piszą z 30-35 str dziennie i jeszcze mają pod tematy więc jak dla mnie nie do ogarnięcia..

aneta trzymam kciuki za jutro:)

kamkaz ostatnio myślałam o twoim Piotrusiu jak on się czuje??
Bafinko dziękuję w imieniu Piotrusia. Już jest zdecydowanie lepiej więc jestem pewna że te ostatnie fanaberie były spowodowane skokiem rozwojowym. Choć po tym skoku ciężko że spaniem. Wczoraj obudził się o 3.32 i był gotowy do szaleństwa. Zasnął jeszcze ok 6 i przed 8 pobudka. W dzień też za długo nie spał bo raptem ok 2 godz. A zasnął dopiero ok 23 a dziś o 4.30 pobudka i zasnął ok 8 rano ale tylko na ok pół godziny. Za to w dzień padł ok 12.30 to spał całe 3 godz. Teraz nawet meczu nie doczekał bo od 21.30 już śpi. Zobaczymy jak długo

A to mój kibic [emoji2]
1466112151041.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1466112151041.jpg
    1466112151041.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 408
Trzymajcie kciuki mocno. Dzisiaj dzień prawdy albo coś się dzieje i już zobaczę dziesięć albo skończy się piękny sen. Dziewczyny powiedzcie wg USG tydzień temu był 4w6d żył normalnie teraz byłby 5w6d czyli koniec 6 tyg. Będzie już coś widać?

Trzymajcie kciuki mocno. Dzisiaj dzień prawdy albo coś się dzieje i już zobaczę dziesięć albo skończy się piękny sen. Dziewczyny powiedzcie wg USG tydzień temu był 4w6d żył normalnie teraz byłby 5w6d czyli koniec 6 tyg. Będzie już coś widać?
Rozmaryn trzymam kciuki mocno.[emoji8] [emoji173]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mocno trzymamy kciuki. Wiem co czujesz ale postaraj się choć na chwilę uspokoić. Koniecznie napisz po wizycie.. będziemy czekać na informację..
W 6 tyg coś powinno być widać ale czy serduszko to pewności nie mam. Ja na wizycie byłam w 7 tc i wtedy serduszko było ale dokładnie kiedy się pojawiło to nie wiem. Postaraj się myśleć pozytywnie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry