reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Już jestem po groszek trochę nadrobił bo dziś mamy 6w4d widać już małą fasolkę i pulsujące serduszko. W gabinecie aż się popłakałam że szczęścia. Wg. USG termin mam na 6 lutego. Dzięki za wsparcie dziewczyny następna wizyta za 3 tygodnie
Super gratulacje;)

U mnie tez dobrze. Dzidzia zdrowa. Ta przegroda w worku owodniowym podobno często wystepuje. Nie przeszkadza dziecku w rozwoju. Wszystkie przepływy narządy i łożysko super. No i prawdopodobnie dziewczynka :D

Już jestem po groszek trochę nadrobił bo dziś mamy 6w4d widać już małą fasolkę i pulsujące serduszko. W gabinecie aż się popłakałam że szczęścia. Wg. USG termin mam na 6 lutego. Dzięki za wsparcie dziewczyny następna wizyta za 3 tygodnie
Super bardzo się cieszę... takich dobrych wiadomości oczekiwałam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

cudowne wieści od rana!!!!:) bardo się cieszę:)

rozmaryn wiedziałam że musi być dobrze! teraz już sie uspokój i nudnych 8 m-cy życzę:)

aneta super wieści i u ciebie:) dziewczynki górą! mam nadzieję że dziś potwierdzi się że i ja mam córeczkę:) ja mam wizytę dopiero o 16:(

kamkaz rzeczywiście mały cudaczek z tego twojego Piotrusia, mała sówka:) ale ja pamiętam że to jest tak chyba u dzieci bo mój Gabiś też miał okres już nie wiem ile wtedy miał miesięcy ale budzi się o 4 i do 6 nie spał..

cudowne wieści od rana!!!!:) bardo się cieszę:)

rozmaryn wiedziałam że musi być dobrze! teraz już sie uspokój i nudnych 8 m-cy życzę:)

aneta super wieści i u ciebie:) dziewczynki górą! mam nadzieję że dziś potwierdzi się że i ja mam córeczkę:) ja mam wizytę dopiero o 16:(

kamkaz rzeczywiście mały cudaczek z tego twojego Piotrusia, mała sówka:) ale ja pamiętam że to jest tak chyba u dzieci bo mój Gabiś też miał okres już nie wiem ile wtedy miał miesięcy ale budzi się o 4 i do 6 nie spał..
Bafinko kciuki za wizytę u Ciebie:) daj koniecznie znac zaraz po.

Kamkaz slicznego synka masz. Jejku dopiero moj byl taki malusi a juz biega do przedsZkola.

Dzięki dziewczyny za wsparcie:*

reklama
Do góry