reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Już jestem po groszek trochę nadrobił bo dziś mamy 6w4d widać już małą fasolkę i pulsujące serduszko. W gabinecie aż się popłakałam że szczęścia. Wg. USG termin mam na 6 lutego. Dzięki za wsparcie dziewczyny następna wizyta za 3 tygodnie
Super gratulacje;)

U mnie tez dobrze. Dzidzia zdrowa. Ta przegroda w worku owodniowym podobno często wystepuje. Nie przeszkadza dziecku w rozwoju. Wszystkie przepływy narządy i łożysko super. No i prawdopodobnie dziewczynka :D

Już jestem po groszek trochę nadrobił bo dziś mamy 6w4d widać już małą fasolkę i pulsujące serduszko. W gabinecie aż się popłakałam że szczęścia. Wg. USG termin mam na 6 lutego. Dzięki za wsparcie dziewczyny następna wizyta za 3 tygodnie
Super bardzo się cieszę... takich dobrych wiadomości oczekiwałam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

cudowne wieści od rana!!!!:) bardo się cieszę:)

rozmaryn wiedziałam że musi być dobrze! teraz już sie uspokój i nudnych 8 m-cy życzę:)

aneta super wieści i u ciebie:) dziewczynki górą! mam nadzieję że dziś potwierdzi się że i ja mam córeczkę:) ja mam wizytę dopiero o 16:(

kamkaz rzeczywiście mały cudaczek z tego twojego Piotrusia, mała sówka:) ale ja pamiętam że to jest tak chyba u dzieci bo mój Gabiś też miał okres już nie wiem ile wtedy miał miesięcy ale budzi się o 4 i do 6 nie spał..

cudowne wieści od rana!!!!:) bardo się cieszę:)

rozmaryn wiedziałam że musi być dobrze! teraz już sie uspokój i nudnych 8 m-cy życzę:)

aneta super wieści i u ciebie:) dziewczynki górą! mam nadzieję że dziś potwierdzi się że i ja mam córeczkę:) ja mam wizytę dopiero o 16:(

kamkaz rzeczywiście mały cudaczek z tego twojego Piotrusia, mała sówka:) ale ja pamiętam że to jest tak chyba u dzieci bo mój Gabiś też miał okres już nie wiem ile wtedy miał miesięcy ale budzi się o 4 i do 6 nie spał..
Bafinko kciuki za wizytę u Ciebie:) daj koniecznie znac zaraz po.

Kamkaz slicznego synka masz. Jejku dopiero moj byl taki malusi a juz biega do przedsZkola.

Dzięki dziewczyny za wsparcie:*

reklama
Do góry