reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Rozmaryn, a ja widziałam zarodek z serduszkiem 6 tyg i 4 dni wiec może jeszcze nie być serduszka.
O której masz wizytę?
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
O której masz wizytę?
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Już jestem po groszek trochę nadrobił bo dziś mamy 6w4d widać już małą fasolkę i pulsujące serduszko. W gabinecie aż się popłakałam że szczęścia. Wg. USG termin mam na 6 lutego. Dzięki za wsparcie dziewczyny następna wizyta za 3 tygodnie
aneta_ck
Fanka BB :)
Super gratulacjeJuż jestem po groszek trochę nadrobił bo dziś mamy 6w4d widać już małą fasolkę i pulsujące serduszko. W gabinecie aż się popłakałam że szczęścia. Wg. USG termin mam na 6 lutego. Dzięki za wsparcie dziewczyny następna wizyta za 3 tygodnie
U mnie tez dobrze. Dzidzia zdrowa. Ta przegroda w worku owodniowym podobno często wystepuje. Nie przeszkadza dziecku w rozwoju. Wszystkie przepływy narządy i łożysko super. No i prawdopodobnie dziewczynka
kamkaz
Super bardzo się cieszę... takich dobrych wiadomości oczekiwałamJuż jestem po groszek trochę nadrobił bo dziś mamy 6w4d widać już małą fasolkę i pulsujące serduszko. W gabinecie aż się popłakałam że szczęścia. Wg. USG termin mam na 6 lutego. Dzięki za wsparcie dziewczyny następna wizyta za 3 tygodnie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kamkaz
Aneta no i u Ciebie super... cieszę się bardzo i gratuluję dziewczynki ....
Ehh cieszę się Waszym szczęściem[emoji2]
Ehh cieszę się Waszym szczęściem[emoji2]
Bafinka
cudowne wieści od rana!!!! bardo się cieszę
rozmaryn wiedziałam że musi być dobrze! teraz już sie uspokój i nudnych 8 m-cy życzę
aneta super wieści i u ciebie dziewczynki górą! mam nadzieję że dziś potwierdzi się że i ja mam córeczkę ja mam wizytę dopiero o 16
kamkaz rzeczywiście mały cudaczek z tego twojego Piotrusia, mała sówka ale ja pamiętam że to jest tak chyba u dzieci bo mój Gabiś też miał okres już nie wiem ile wtedy miał miesięcy ale budzi się o 4 i do 6 nie spał..
rozmaryn wiedziałam że musi być dobrze! teraz już sie uspokój i nudnych 8 m-cy życzę
aneta super wieści i u ciebie dziewczynki górą! mam nadzieję że dziś potwierdzi się że i ja mam córeczkę ja mam wizytę dopiero o 16
kamkaz rzeczywiście mały cudaczek z tego twojego Piotrusia, mała sówka ale ja pamiętam że to jest tak chyba u dzieci bo mój Gabiś też miał okres już nie wiem ile wtedy miał miesięcy ale budzi się o 4 i do 6 nie spał..
aneta_ck
Bafinko kciuki za wizytę u Ciebie daj koniecznie znac zaraz po.cudowne wieści od rana!!!! bardo się cieszę
Kamkaz slicznego synka masz. Jejku dopiero moj byl taki malusi a juz biega do przedsZkola.
Dzięki dziewczyny za wsparcie:*
reklama