reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Bafinko widzę że powolutku zaczynasz się cieszyć ciążą cieszę się razem z Tobą tym bardziej że od początku Ci kibicowałam

rozmaryn dziękuję:) nie to że się nie cieszyłam ale strach przeważał.. teraz już jestem trochę wyżej i mam coraz większą nadzieję na szczęśliwe rozwiązanie więc i myśli są bardziej pozytywne.. poza tym niedługo połówkowe więc trzeba zacząć myśleć o wyprawce.. tym bardziej że musimy przerobić górną kuchnie (jak kupiliśmy dom jedna kuchnia była na parterze druga na piętrze) na pokój dziecięcy wiec sporo pracy przed nami..

Zobacz media 717672
Amelka trzyma kciuki za staczki:) hop hop jak starania?? ostatnio coś ucichłyście i bardziej się tu forum ciążowe zrobiło niż staraczkowe
Bafinko Ty chudzino :) Pięknie brzuszek zaczyna rosnąć :)

Luxia Twój też super :)

A ja czekam na @, dziś 38 dc, zrobiłam nawet test, ale tak jak myślałam nic z tego. Dziewczyny, które mierzą temp. po jakim czasie od spadku temp. pojawia się u Was @?
Co u was w ogóle? Jakoś cisza ostatnio na wątku.

Bafinko Ty chudzino :) Pięknie brzuszek zaczyna rosnąć :)

Luxia Twój też super :)

A ja czekam na @, dziś 38 dc, zrobiłam nawet test, ale tak jak myślałam nic z tego. Dziewczyny, które mierzą temp. po jakim czasie od spadku temp. pojawia się u Was @?
Co u was w ogóle? Jakoś cisza ostatnio na wątku.
jak ja kiedys mierzylam to albo dzien przed albo w dzien kiedy dostalam

Amelka trzyma kciuki za staczki:) hop hop jak starania?? ostatnio coś ucichłyście i bardziej się tu forum ciążowe zrobiło niż staraczkowe

Dzień dobry Kochane,

chciałam tylko donieść a propo starań, że u nas boboseksy były w weekend, ale niczego się po nich nie spodziewam, bo owu powinna być dopiero 23ego, a mąż dziś wyjechał znów na 3 tygodnie w delegację :(

Ach to i ja moj brzucho pokaże. Jestem dwa tyg za Bafinka a 4 przed Lux
1466426609-1d1mld.jpeg

reklama
Do góry