no na zywo wiekszy, na fotce mniejszy sie wydaje, kilka osob gada zlosliwie, ze za duzy jak na 14 tydzien, ale co tam, wazne, ze mi sie podobateż już widać ze dzidzia w środku super
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
rozmaryn dziękuję nie to że się nie cieszyłam ale strach przeważał.. teraz już jestem trochę wyżej i mam coraz większą nadzieję na szczęśliwe rozwiązanie więc i myśli są bardziej pozytywne.. poza tym niedługo połówkowe więc trzeba zacząć myśleć o wyprawce.. tym bardziej że musimy przerobić górną kuchnie (jak kupiliśmy dom jedna kuchnia była na parterze druga na piętrze) na pokój dziecięcy wiec sporo pracy przed nami..
aneta_ck
Fanka BB :)
Bafinko Ty chudzino Pięknie brzuszek zaczyna rosnąćZobacz media 717672
Amelka trzyma kciuki za staczki hop hop jak starania?? ostatnio coś ucichłyście i bardziej się tu forum ciążowe zrobiło niż staraczkowe
Luxia Twój też super
A ja czekam na @, dziś 38 dc, zrobiłam nawet test, ale tak jak myślałam nic z tego. Dziewczyny, które mierzą temp. po jakim czasie od spadku temp. pojawia się u Was @?
Co u was w ogóle? Jakoś cisza ostatnio na wątku.
jak ja kiedys mierzylam to albo dzien przed albo w dzien kiedy dostalamBafinko Ty chudzino Pięknie brzuszek zaczyna rosnąć
Luxia Twój też super
A ja czekam na @, dziś 38 dc, zrobiłam nawet test, ale tak jak myślałam nic z tego. Dziewczyny, które mierzą temp. po jakim czasie od spadku temp. pojawia się u Was @?
Co u was w ogóle? Jakoś cisza ostatnio na wątku.
Amelka trzyma kciuki za staczki hop hop jak starania?? ostatnio coś ucichłyście i bardziej się tu forum ciążowe zrobiło niż staraczkowe
Dzień dobry Kochane,
chciałam tylko donieść a propo starań, że u nas boboseksy były w weekend, ale niczego się po nich nie spodziewam, bo owu powinna być dopiero 23ego, a mąż dziś wyjechał znów na 3 tygodnie w delegację
reklama
piekny, cudowny!!!