reklama
motylek1234
Fanka BB :)
migduh ja dopiero sobie kupię testy owulacyjne w poniedziałek a jestem,ciekawa czy mam już owulacje po @ od poronienia i zabiegu...
Ło matko ale się tu dzieje tyle stron naprodukowałyście przez te dwa dni że nie jestem w stanie nadrobić bo sił brak... przejrzałam pobieżnie i nawet już nie pamiętam co komu chciałam napisać...
Bafinko przyrost piękny! Nie stresuj się (choć wiem, że łatwo powiedzieć...) i odliczaj do wizyty-na pewno zobaczysz malutkie serduszko
Za wszystkie testujące na dniach trzymam kciuki &&&
U nas czasu brak, kończymy remont kuchni, jutro mają zamontować zmywarkę i będziemy mogli wstawić nową lodówkę i w końcu może uda się zrobić porządek bo na razie połowa kuchni zajmuje nam salon mam nadzieję, że jak już to wszystko ogarniemy to będę miała znowu więcej czasu na zaglądanie do Was
Pozdrawiam Wszystkie!
Bafinko przyrost piękny! Nie stresuj się (choć wiem, że łatwo powiedzieć...) i odliczaj do wizyty-na pewno zobaczysz malutkie serduszko
Za wszystkie testujące na dniach trzymam kciuki &&&
U nas czasu brak, kończymy remont kuchni, jutro mają zamontować zmywarkę i będziemy mogli wstawić nową lodówkę i w końcu może uda się zrobić porządek bo na razie połowa kuchni zajmuje nam salon mam nadzieję, że jak już to wszystko ogarniemy to będę miała znowu więcej czasu na zaglądanie do Was
Pozdrawiam Wszystkie!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Bafinka, jak beta?
chciejka32
Dzień dobry.
Kamkaz jak Piotruś? Lepiej sypia?
Lux jak się czujesz?
Kamkaz jak Piotruś? Lepiej sypia?
Lux jak się czujesz?
Bafinka
doris beta 4372 a dwa dni temu 1745 więc przyrost duzy teraz wyczekuję wizyty.. jeszcze tydzień osiwieje chyba...
ja dziś mam wolne w pracy wiec kupę rzeczy do zrobienia
chciejko a jak ty się czujesz??
lux dasz się skusić na test?
natka znam ten bałagan bo sama przez to przechodzę.. mój Ł robi wszystko sam jak ma dni wolne od pracy wieć trochę mu to schodzi ale powoli do przodu...
migduch a jak ty się czujesz?? masz umówiona wizytę??
mania i jak powtarzasz dziś betę??
ja dziś mam wolne w pracy wiec kupę rzeczy do zrobienia
chciejko a jak ty się czujesz??
lux dasz się skusić na test?
natka znam ten bałagan bo sama przez to przechodzę.. mój Ł robi wszystko sam jak ma dni wolne od pracy wieć trochę mu to schodzi ale powoli do przodu...
migduch a jak ty się czujesz?? masz umówiona wizytę??
mania i jak powtarzasz dziś betę??
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Bafinka, piękna beta!!!! Który masz dzień po owu?
Lux testuj!!!
WITAM RESZTĘ DZIEWCZAT!
Lux testuj!!!
WITAM RESZTĘ DZIEWCZAT!
Bafinka
owu była 24-25 luty.. myślicie ze za tydzień w środę będzie już serduszko?? jaka musi być beta??
reklama
hej laski
czuje sie tragicznie, niedobrze mi, ale ja tez i na @ mam mdlosci, te zyly na calym ciele sa bardziej widoczne, test lezy i czeka hihi a i piersi sa jakies takie inne, szyjka wysoko twarda i zamknieta, ale nie chce juz tam se grzebac..
czuje sie tragicznie, niedobrze mi, ale ja tez i na @ mam mdlosci, te zyly na calym ciele sa bardziej widoczne, test lezy i czeka hihi a i piersi sa jakies takie inne, szyjka wysoko twarda i zamknieta, ale nie chce juz tam se grzebac..