reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ło matko ale się tu dzieje :) tyle stron naprodukowałyście przez te dwa dni że nie jestem w stanie nadrobić bo sił brak... przejrzałam pobieżnie i nawet już nie pamiętam co komu chciałam napisać...

Bafinko przyrost piękny! Nie stresuj się (choć wiem, że łatwo powiedzieć...) i odliczaj do wizyty-na pewno zobaczysz malutkie serduszko :)

Za wszystkie testujące na dniach trzymam kciuki &&&

U nas czasu brak, kończymy remont kuchni, jutro mają zamontować zmywarkę i będziemy mogli wstawić nową lodówkę i w końcu może uda się zrobić porządek bo na razie połowa kuchni zajmuje nam salon :p mam nadzieję, że jak już to wszystko ogarniemy to będę miała znowu więcej czasu na zaglądanie do Was :)
Pozdrawiam Wszystkie!

doris beta 4372 a dwa dni temu 1745 więc przyrost duzy teraz wyczekuję wizyty.. jeszcze tydzień osiwieje chyba...

ja dziś mam wolne w pracy:) wiec kupę rzeczy do zrobienia:rolleyes:

chciejko a jak ty się czujesz??

lux dasz się skusić na test?:-) :)

natka znam ten bałagan bo sama przez to przechodzę.. mój Ł robi wszystko sam jak ma dni wolne od pracy wieć trochę mu to schodzi ale powoli do przodu...

migduch a jak ty się czujesz?? masz umówiona wizytę??

mania i jak powtarzasz dziś betę??

reklama
hej laski
czuje sie tragicznie, niedobrze mi, ale ja tez i na @ mam mdlosci, te zyly na calym ciele sa bardziej widoczne, test lezy i czeka hihi a i piersi sa jakies takie inne, szyjka wysoko twarda i zamknieta, ale nie chce juz tam se grzebac..

Do góry